Voleibalistele constănțene Marina Cojocaru și Adriana Vîlcu, învingătoare la Briza Open

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Turneu de volei pe plajă la Mamaia

Voleibalistele constănțene Marina Cojocaru și Adriana Vîlcu, învingătoare la Briza Open

Sport 17 Iulie 2017 / 17:00 2669 accesări

Adriana Vîlcu și Marina Cojocaru au câștigat Briza Open 2017

Adriana Vîlcu și Marina Cojocaru au câștigat Briza Open 2017

În perioada 14-16 iulie 2017, pe plaja Briza din nordul stațiunii Mamaia s-a desfășurat un atractiv turneu de volei pe plajă, Briza Open 2017, contând ca etapă a Campionatului Național de senioare. Au participat 12 echipe feminine, iar pe primul loc s-au clasat cunoscutele voleibaliste constănțene Marina Cojocaru și Adriana Vîlcu, care în această competiție de beach-volley evoluează pentru echipa SCM U. Craiova. Pe locurile următoare s-au clasat Amalia Șandru - Diana Telian (UVVG Provolei Arad), Theodora Stan - Silvia Coman (Dinamo București / CSM București) și Vanesa Deșliu - Bianca Cojocaru (CS SLEN 90 Medgidia).

Turneul de la sfârșitul săptămânii trecute a fost organizat de Academia de Volei Tomis Constanța și de plaja Briza. Premiile au fost în valoare totală de 500 de euro, la care s-au adăugat vouchere de vacanță oferite de Vila Predeluț din Bran. Academia de Volei Tomis Constanța este condusă de Florin Voinea (președinte), Sorin Mocanu (vicepreședinte și director de marketing) și Sergiu Stancu (secretar general). Voinea și Stancu sunt binecunoscuții foști voleibaliști, care au evoluat ani de zile pentru CVM Tomis Constanța și pentru echipa națională a României, iar Sorin Mocanu a fost fotbalist la FC Farul Constanța.

Etapa de Master a circuitului de turnee contând pentru Campionatul Național de volei pe plajă pentru seniori și senioare va avea loc pe plaja „Dandana” din Mamaia, în perioada 21-27 august 2017. Atât la feminin, cât și la masculin, la Master vor participa primele opt clasate în ierarhia circuitului de turnee din această vară.12