Voleibalistele de la CS Medgidia s-au impus în duelul cu Rapid

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Divizia A2 la volei feminin Voleibalistele de la CS Medgidia s-au impus în duelul cu Rapid
Sport 21 Ianuarie 2018 / 15:30 888 accesări 0 comentarii

Jucătoarele de la ACS Top Volei 05 Constanța (tricouri roșii) au realizat doar 19 puncte în partida cu liderul CSU Galați

Jucătoarele de la ACS Top Volei 05 Constanța (tricouri roșii) au realizat doar 19 puncte în partida cu liderul CSU Galați

După o pauză de șase săptămâni, Divizia A2 la volei feminin s-a reluat sâmbătă cu prima etapă din 2018, a 10-a a campionatului. În Seria Est, cel mai interesant meci a fost cel care a opus două ocupante ale podiumului, CS Medgidia și Rapid București, iar cele două echipe au oferit un frumos spectacol voleibalistic în Sala Sporturilor Iftimie Ilisei din Medgidia. Gazdele au izbutit o victorie extrem de prețioasă, cu scorul de 3:0 (25:21, 25:23, 25:22), iar acum sunt la egalitate perfectă, de puncte și de seturi, cu formația giuleșteană!

„A fost un meci bun al echipei noastre și mă bucur că am reușit să ne revanșăm după înfrângerea din tur. O partidă spectaculoasă, cu faze frumoase și un volei de calitate bună. Cred că avem șanse bune de calificare la turneul final de promovare, mai ales că fetele răspund din ce în ce mai bine la cerințele mele tactice”, a declarat antrenorul echipei din Medgidia, Florin Voinea, care a utilizat sâmbătă următoarele jucătoare: Elena Prisecaru - Andreea Ordeanu, Bianca Cojocaru, Mădălina Iacobiță, Elena Albu, Doina Cojocaru, Andra Cojocaru-libero (au mai jucat: Vanesa Deșliu, Diana Mihai, Nicoleta Cojocaru; rezervă neutilizată: Bianca Vasile).

Și ACS Top Volei 05 Constanța a evoluat pe teren propriu în această rundă, însă nu a avut nicio șansă în disputa cu liderul CSU Galați, care s-a impus cu scorul de 3:0 (25:5, 25:7, 25:7). Antrenorii Constantin și Doina Ferenți nu au putut să o utilizeze pe Tania Culică, accidentată, în timp ce coordonatoarea Cosmina Marinescu s-a întors accidentată de la lotul național și nu a jucat la potențialul său maxim. A debutat în schimb veterana Elena-Marinela Koseoglu, fostă Surmei, care a fost legitimată luna aceasta. „Nu am forțat-o pe Cosmina Marinescu, aflată în tratament pentru accidentarea la coapsă. Jocul formației noastre a fost în creștere, iar prezența Marinelei în teren s-a simțit, mai ales la capitolul atmosferă. Totuși, cu Galațiul e greu să ne măsurăm noi, pentru că avem foarte multe cadete în teren”, a declarat Constantin Ferenți.

Au evoluat pentru Top Volei: Cosmina Marinescu - Georgiana Moroianu, Ioana Bogdan, Elif Gafar, Ioana Antonescu, Marinela Koseoglu, Bianca Panait-libero (au mai intrat: Alexandra Nae, Andreea Meiroșu, Alexandra Niculescu; rezervă neutilizată: Claudia Bărbulescu).

Celelalte rezultate ale etapei: CSM Unic LPS Piatra Neamț - CSM 2007 LPS Focșani 1:3; CSM II București - CTF Mihai I București 3:0.

Clasament: 1. CSU Galați 28p (setaveraj 29:4); 2. Rapid București 22p (24:10); 3. CS Medgidia 22p (24:10); 4. CSM 2007 LPS Focșani 21p (23:13); 5. CSM II București 12p (16:21); 6. CSM Unic LPS Piatra Neamț 10p (12:21); 7. CTF Mihai I București 5p (7:26); 8. ACS Top Volei 05 Constanța 0p (0:30).

Citește și:

CS Medgidia a încheiat pe podium anul 2017

Înfrângeri la zero pentru echipele constănțenePagina a fost generata in 0.7 secunde