Vor rămâne pe piață doar taximetriștii care respectă legea și clienții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Nu vom mai admite derapaje“ Vor rămâne pe piață doar taximetriștii care respectă legea și clienții
Social, Administrație 04 Noiembrie 2019 / 19:27 1015 accesări 1 comentariu

Primăria Municipiului Constanța a organizat luni, în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța, dezbaterea publică cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea „Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța“. La întâlnirea dintre autoritatea locală și reprezentații societăților de taxi au fost prezente peste 100 de persoane, atât posesori de licențe de taxi, cât și șoferi care au venit cu solicitări de modificare a Regulamentului și întrebări. În cele cinci ore de dezbatere, cele două părți au discutat principalele modificări solicitate în urma discuțiilor anterioare. „Avem nevoie și de sprijinul vostru pentru a crea un serviciu de taxi civilizat. Vor rămâne în piață cei care respectă legea, regulile de bun simț, care sunt civilizați și care își respectă clienții. Nu vom mai permite derapaje de la legislație“, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Dumitru Babu. Amintim că Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța s-a aflat în consultare publică în mai multe forme. În perioada următoare vor fi analizate propunerile discutate în cadrul dezbaterii de astăzi, urmând ca cele mai bune dintre ele să fie luate în considerare. Proiectul de hotărâre a putut fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, rubrica Transparență decizională/Informare și consultare.

Loading...

1 comentariu

agent 007 10:33:20 / 06 Noiembrie 2019
patron CITI TAXI

Alo,domnul patron de la CITI TAXI, nu reparati stilpii de protectie de pe trotuar, de la intersectia Ctin.Bratescu cu MIhaiViteazu pe care i-a distrus cu ceva timp in urma un angajat al dvs? Daca eram la Confort Urbam va imputam costul stilpilor. Vi s-a atras mereu atentia ,dar va faceti ca,,ploua,,.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1804 secunde