Vor suna alarmele de dezastru în Constanța! Nu e profeție, e exercițiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vor suna alarmele de dezastru în Constanța! Nu e profeție, e exercițiu
Administrație 14 Aprilie 2017 / 15:51 2047 accesări 4 comentarii

Dacă săptămâna viitoare veți auzi alarmele de dezastru, să nu vă panicați în ciuda sunetelor pe care le veți auzi. Nu înseamnă că s-a dezlănțuit natura, nici că avem parte de pedeapsa divină în prima săptămână de după Paște. Este doar un exercițiu pe care forțele de ordine îl desfășoară în această perioadă. Primăria Municipiului Constanța anunță că, în perioada 18 - 21 aprilie, trebuie să ne așteptăm să sune sirenele. Alarmele se vor auzi, însă, într-o singură zi, nu mai devreme de ora 10.00 și nu mai târziu de ora 15.00. Exercițiul de verificare a sirenelor electronice și electrice se desfășoară la nivelul întregii țări. „Semnalul „ALARMĂ LA DEZASTRE“ este compus din 5 sunete, a câte 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele. Exercițiul va începe în urma transmiterii de către dispeceratul ISU a mesajului de înștiințare către autoritățile locale. Informăm că în municipiul Constanța există 68 de sirene electrice și electronice, repartizate în toate zonele orașului. Reiterăm faptul că este doar un exercițiu și rugăm pe această cale constănțenii să nu intre în panică la auzul sirenelor”, anunță reprezentanții Primăriei Constanța, prin intermediul unui comunicat de presă.

4 comentarii

GEMALEDIN NAGI 02:01:31 / 15 Aprilie 2017
Ia d-aici!

Sunt un tatar imputit si nebun, ma numesc GEMALEDIN NAGI, locuiesc pe Strada Partizanilor nr 7A, in Constanta. Am numerele de telefon: 0341.803.574, 0241.691.846, 0722.543.501. Chiar daca adresa mea este in Coiciu, eu mi-am facut iesire din curte in spatele blocului LV22 si am pus stapanire pe o parte din curtea blocului. Acolo imi plimb eu javra de caine, care se caca non stop. Daca doreste vreun locatar al blocului sa intre pe terenul respectiv, la care are tot dreptul, sar la bataie. Chiar daca am 50 de kile si arat ca moartea in vacanta... Astept sa ma sunati, sa va cacati in gura mea!

mihai 14:30:40 / 18 Aprilie 2017
Hidranți exteriori pentru stingerea incendiilor în Constanța

Nu am nimic împotrivă cu verificarea sirenelor din oraș. Ar trebui, totuși, ca cei în drept să nu uite faptul că, unul dintre efectele dezastrelor sau ale atacurilor aeriene este și cel al deteriorării conductelor de gaze și a instalațiilor electrice, fapt care poate produce incendii. Ar trebui ca Prfectura Județului Constanța și Primăria Municipiului Constanța să ia în calcul și montarea de hidranți pentru stingerea incendiilor în cartierele orașului Constanța și nu numai, în conformitate cu prevederile Legii nr. 307 din 2006 actualizată, precum și ale celorlalte acte normative în vigoare !

Yony 02:08:50 / 19 Aprilie 2017
despre Gemaledin Nagi

Sunt 4 locatari proprietari din LV22 care au avut altercatii cu el.Doi dintre ei au depus si reclamatii la Politie.S_a certat si era sa se bata si cu vecinul lui de curte Dumitru Draghici care administreaza Cimitirul Central.Tot cartierul il stie de nebun.Pana si sotia lui a dat divort dar inca nu s_au clarificat lucrurile pe deplin.Pe un proprietar din LV22 l_a atacat cu o teava metalica foarte periculoasa de era sa-l omoare doar pentru ca a intrat cu un caine mic pe terenul blocului.Am vazut scena de la geam.Am fost cat pe aci sa depun si eu plangere la Politie din cauza asta.

faceti rost de un porc 22:14:12 / 19 Aprilie 2017
si puneti-l in curtea tatarului

se stie ca musulmanii au alergie la porc.nu cred ca nu va puteti ocupa de el ca doar in bloc or fi si barbati,nu?Dati-i o bataie sora cu moartea,apoi mai vedem daca se mai tine ciumek.Eu asta faceam si de unul singur.Garantat!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.7129 secunde