​Votează ”Da” la referendum, votează pentru Europa. Corupția ne arde la buzunar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
RECLAMĂ - PUBLICITATE ​Votează ”Da” la referendum, votează pentru Europa. Corupția ne arde la buzunar
Politică 16 Mai 2019 / 15:00 722 accesări 9 comentarii

Ziua de 26 mai este una crucială pentru modul în care va arăta România în următorii ani. Referendumul pe teme de justiție și alegerile europarlamentare le dau posibilitatea românilor de a da un mesaj clar că se opun corupției politicienilor PSD. La ambele scrutinuri avem puterea să re-punem România pe un drum normal și pe români în primul rând al preocupării guvernării.

”De doi ani şi jumătate, PSD încearcă să îndoaie legile ca să-şi facă scăpaţi infractorii cocoţaţi în fruntea statului. Dragi români, dacă pierdem independenţa justiţiei, atunci pierdem şi şansa pentru a avea autostrăzi, spitale, grădiniţe şi şcoli. Dacă îi lăsăm pe ei să ne strice ţara, atunci românii sunt cei care vor plăti. Aşa nu se poate! Să arătăm lumii că noi nu suntem un neam de hoţi, ci un neam de oameni cinstiţi. Pentru toate acestea, pentru viitorul nostru, pe 26 mai mergem să votăm!”, a spus preşedintele Klaus Iohannis la mitingul PNL de la Iași.

Corupția este un flagel care ne irosește banii care ar putea fi folosiți pentru dezvoltarea României. Doar un exemplu: Parlamentul European a publicat în 2016 un studiu al Rand Corporation în care costul direct al corupției în România este estimat la aproximativ 24 miliarde euro pe an. Cu această sumă ar putea fi construite sute de spitale județene sau mii de kilometri de autostradă.

Acest flagel poate fi stopat votând ”DA” la fiecare dintre cele două întrebări de la referendumul pe teme de justiție, convocat de președintele Klaus Iohannis. Prima întrebare – sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? A doua întrebare – sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? Sunt întrebări simple, clare, pe care orice român le înțelege. Sunt despre viitorul fiecăruia și despre corectitudine în viața publică.

PNL și-a asumat clar o legislație corectă, pentru a avea o țară în care regulile să fie respectate. PNL a purtat zilnic lupta parlamentară cu PSD și a reușit să stopeze o parte din asaltul lui Liviu Dragnea asupra justiției.

Aplicarea recomandărilor Comisiei Europene și ale Comisiei de la Veneția, susținute și asumate de PNL, vor duce la reducerea pierderilor din corupție. De exemplu, numai într-un singur an, prejudiciile provocate de fapte de abuz în serviciu au ajuns la 100 de milioane de euro. Comisia Europeană se opune clar în aceste zile reducerii pedepselor pentru abuzul în serviciu, pe baza noului Cod Penal promovat de PSD în Parlament. PNL s-a opus ferm, a votat împotrivă și a contestat la Curtea Constituțională acest nou Cod Penal. Recuperarea banilor în viitor este posibilă prin revenirea la o legislație normală, asumată fără echivoc de PNL.

Corupția PSD blochează și atragerea fondurilor europene în multe părți din țară. Cu toate acestea, primarii liberali au atras fonduri europene în valoare de sute de milioane de euro. Unii dintre acești primari de succes sunt astăzi pe lista PNL pentru europarlamentare. „Europa înseamnă civilizație, Europa înseamnă calitatea vieții. Ne propunem să fructificăm toate resursele care ne sunt puse la dispoziție, nu cum se întâmplă astăzi, în care miliarde de euro sunt ținuți la granița țării, fără nici un fel de șansă de a putea să îi aducem în țară, din cauza incompetenței și centralismului birocratic al unor guvernanți”, a afirmat președintele PNL Ludovic Orban.

Alegerile europarlamentare și referendumul pe teme de justiție din 26 mai fac parte dintr-un proces mai larg de însănătoșire politică a României, urmând alegerile prezidențiale, locale și parlamentare. Votând ”DA” la ambele întrebări de la referendum și votând pentru PNL putem face primul pas pentru stoparea corupției și pentru a avea o Românie care să se apropie de standardele de viață ale Uniunii Europene. Vom spune ”DA” acestei Românii Europene în 26 mai. (P)

La comanda PNL, cod unic mandatar financiar 41190007

Loading...

9 comentarii

WC Johanis a mai luat un pumn în capul ăla sec.. 15:04:00 / 17 Mai 2019
.AUZI COMEMORAREA ...

O sa comemorăm ultima zi când WC JOHANIS a mai fi Președinte in Romania...NU Votați REFERNDUMUL LUI WC JOHANIS.... WC Johanis a mai LUAT UN PUMN IN CAPUL ALA SEC ... WC a fost bătut rău de foștii revoluționarii din decembrie 89..

unul 16:10:28 / 17 Mai 2019
Stau acasa

FLIT de la un infatuat! Stau acasa.

Pavel 17:25:50 / 17 Mai 2019
Daca ...

... acasa veti sta , la greu muie veti lua , retardati si cretini si panarame de la PSD-ALDE ... MORTI MATI SI GRIJANIA MATI DE DEREGLAT ANALFABET DE MAI SUS !

Răspunde | Raportează | | |+11
pt. sfantul pavel 22:22:02 / 17 Mai 2019
boicot numai la referendum

Uite la retardatul asta muist sorosist, ce scoate pe gura lui spurcata.Mai ba drogatule bagati-o in mata, in sorta, parazitule, mana-intinsa de la Soros, securistule.

Sf. Petru 10:25:46 / 18 Mai 2019
Pentru scriitorul de mai sus !

Fiule , fara blasfemii , rogu-te ! Nu pacatui , invocand un sfant important pentru crestinatate , in mizeria politica din Romania . Ca ortodox , trebuie sa te rogi mai des la Sfantul , pentru a te curatii de pacate si de patimi politice , care irosesc sufletul tau simtitor si extrem de fragil . Iti recomand sa te duci la manastirea de la 23 August si sa saruti odoarele si osemintele sfintilor de acolo , moaste importante pentru Ortodoxie , printre care si un fragment de phalus al Sf. Pavel - vindecator de boli si facator de minuni extraordinare ... Bulangiule PSD-ALDE !

Răspunde | Raportează | | |+11
Nu ...la referendum... 11:22:42 / 18 Mai 2019
DA VOTEZ PSD

"SCHIMBARE DE MACAZ " ... Parcă spunea SĂPUNUL duru...Da am văzut o schimbare de macaz,ieri seară la ... REALITATEA TV.!!!!.. După ce postul a scăpat de psihopatul de Rareș Bogdan ,se pare că începe să revină la .... realitate !!!!.IERI SEARĂ COSMIN GUȘĂ SI INVITAȚII SĂI au descoperit subit că ce spune A 3 de ani de zile este ADEVĂRAT....AU DAT DE PĂMÂNT CU MANDATUL LUI TRAIAN BĂSESCU CU KOVESHI KOLDEA BLAGA...WC JOHANIS .. STATUL PARALEL SUBTERAN cu ABUZURILE DIN JUSTIȚIE pe care însusi Traian le-a recunoscut...CA SA ÎNȚELEAGĂ SI CE-L DE MAI SUS CARE ÎNCĂ IL LINGE in Kur pe wc Johanis ai PDL PNL CIUMA ROȘIE...DE ANI DE ZILE A 3 ADUCEA DOVEZI CA IN ROMÂNIA E UN STAT PARALEL SUBTERAN TICĂLOȘIT SECURIST TORȚIONAR CARE ACUM E RECUNOSCUT SI DE CE-I CARE L-AU CREAT !!!!!...TREZITIVA , ROMÂNII !!! PDL PNL CIUMA ROȘIE E UN PARTID MAFIOT .. CONTINUATOR AL POLITICII MAFIOTE A LUI TRAIAN BĂSESCU...ACUM PRIN WC JOHANIS UN EVENIMENT MAJOR A FOST EMISIUNEA LUI CISMIN GUȘĂ DE ASERA..IN CARE DICATORUL GĂOZAR TRAIN BĂSESCU A INTRAT IN DIRECT CU COSMIN GUȘĂ LA ORA ....24....NU MAI AVEA SOMN ... VĂZÂND CUM ÎNTREG MANDATUL LUI ERA SPULBERAT.... BRAVOO COSMIN GUȘĂ... POPORUL TREBUIE SA ȘTIE ADEVĂRUL DESPRE ACEST SISTEM TICĂLOȘIT PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS...

WC Johanis wc Johanis wc Johanis WC JOHANIS wc Johanis wc c 14:51:50 / 18 Mai 2019
WC Johanis WC wc wc wc wc

WC Johanis SPUNE :. Sa nu se mai de-a OUG pt JUSTIȚIE ..!!!!... Javră.. hienă ..Da când în 2016 CIOROS cu GUVERNUL Tau...de la mata de acasă....Nu ai avut obiecții la nici un MINISTRU !!!!... CIOROS GUV tău al lu mată de acasă a schimbat PESTE 100 DE ARTICOLE DIN CODUL PENAL PRIN...OUG...WC UNDE ERA ?...O PLIMBA PE SOȚIA HOAȚĂ ?...UNDE ERA TIMERMNAS !?...DE CE GUVERNUL PSD ȘI ALDE NU POARE DA OUG PE JUSTIȚIE ? CÂND E UN GUVERN ALES LEGITIM DE POPOR CARE A DORIT SCHIMBAREA LEGILOR MAFIOTE ALE justiției care au dus la PROTOCOLAE SECRETE ....CUM NE-A MINȚIT KRUDUTA COVESHI CA EA E ZEIȚA DREPTĂȚII ..CA EA NU SE ÎNTÂLNEȘTE CU POLITICIENII ..CU INFRACTORII...IN REALITATE EA SE IUBEA CU "INFRACTORII" ..LA VIE.. LA CRAMĂ LA GHIȚĂ.... ESTE O MASCARADA ASTA CU REFERNDUMUL PT JUSTIȚIE.... CÂND TU WC JOHANIS NU DAI BANII FURAȚI DIN CHIRII PE CASELE LUATE CU ACTE FALSE... TE-AI COCOȚAT IN CE-A MAI ÎNALTĂ FUNCȚIE ÎN STAT CA SA TI ÎNCHIZI DOSARELE PENALELE EE !!!..

M.basesala 18:20:43 / 18 Mai 2019
Votam hoti iar?

Tara condusa de corupti Asta cu 6 case.aia dementa cu ghita.ala cu flota.serviciile cu afaceri si abuzuri.total balamuc.

Dan 11:43:34 / 19 Mai 2019
Pentru cretinul de mai sus ...

Potaie , taci ! Chiar nu-ti este rusine la cat cacat ai ingurgitat - de ti-a ajuns si la sfecla - precum porcinele lui Dragnea ? Pielea pulii ce esti !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.242 secunde