„Vreau să semnăm în maxim 60 de zile“! Despre ce este vorba?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea:

„Vreau să semnăm în maxim 60 de zile“! Despre ce este vorba?

Sănătate 03 Octombrie 2018 / 21:18 602 accesări

Ministerul Sănătății a reluat negocierile cu sindicatele din domeniu pentru semnarea Contractului Colectiv de muncă la nivel de sector de activitate după ce acestea au fost suspendate în 2016.

Sorina PINTEA, ministrul Sănătății s-a întâlnit în seara de 3 octombrie cu reprezentanții organizațiilor sindicale din domeniu. Ministrul Sănătății a desemnat o comisie care negociază cu organizațiile sindicale.

“Principalii beneficiari ai acestui contract sunt angajaţii din sistemul sanitar și de aceea am convingerea că vom găsi o cale prin care să putem agrea conţinutul documentului. Vreau să semnăm acest contract în maxim 60 de zile”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății

Contractul colectiv de muncă este documentul care stabilește drepturile și obligațiile, timpul de muncă și cel de odihnă ce revin salariaților din unitățile sanitare.

Contractul colectiv de muncă este un instrument important pentru asigurarea unui nivel corespunzător de protecție socială a salariaților. Contract colectiv de muncă la nivel national asigură garanții pentru încheierea contractelor colective de muncă la nivel de unități.12
Pagina a fost generata in 0.155 secunde