Vrei, nu vrei, trebuie să îți vaccinezi copilul!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Proiect de lege Vrei, nu vrei, trebuie să îți vaccinezi copilul!
Sănătate 10 Septembrie 2017 / 17:28 1900 accesări 13 comentarii

Părinții care preferă să creadă sfaturile Oliviei Steer în locul studiilor medicale APROBATE de comunitatea științifică nu vor mai avea de ales. Ei sunt obligați, de acum, să se asigure că ai lor copii sunt vaccinați conform recomandărilor medicilor. Guvernul a aprobat proiectul de lege care instituie obligaţia imunizării copiilor cu vaccinurile prevăzute în Calendarul Naţional de Vaccinare, precum şi cu cele administrate în situaţii epidemiologice speciale întregii populaţii sau unor grupuri de populaţie. La data înscrierii într-o colectivitate, instituţia școlară la care va învăța copilul are obligaţia de a solicita prezentarea unei adeverinţe, emisă de către medicul de familie care are în evidenţa sa persoana respectivă, care să ateste efectuarea sau, după caz, neefectuarea vaccinărilor obligatorii. După cum arătam mai sus, proiectul de lege care instituie obligativitatea vaccinării copiilor cu vaccinurile prevăzute în Calendarul Naţional de Vaccinare, precum şi cu cele din situaţii epidemiologice speciale destinate întregii populaţii sau unor grupuri de populaţie, a fost aprobat de Guvern. Proiectul de lege urmează să fie fie transmis Parlamentului spre dezbatere şi adoptare, estimându-se că legea va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018.

POȚI REFUZA VACCINAREA, ÎNSĂ NUMAI CU ARGUMENTE MEDICALE DOVEDITE

Răspunderea privind prezentarea copilului la vaccinare revine părinţilor, reprezentantului legal sau, după caz, persoanei care se ocupă de creşterea şi îngrijirea unui copil în baza unei măsuri de protecţie specială. În cazul vaccinării obligatorii, consimţământul pentru vaccinare se prezumă ca fiind dat, iar refuzul de vacccinare a copilului se face în scris, însă NUMAI în cazurile în care starea medicală a copilului nu permite acest lucru. Altfel, refuzul părinţilor de a vaccina copilul, fără un motiv medical dovedit cu acte, îi poate aduce în faţa instanţei. Antigenele vaccinale obligatorii la intrarea în colectivitate a copiilor sunt cele împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, rujeolei, rubeolei, oreionului, hepatitei B. Categoriile de vaccinări obligatorii sunt reprezentate de vaccinările cuprinse în Calendarul Național de Vaccinare pentru copii, cele impuse de situații epidemiologice care implică vaccinarea ca măsură de intervenție în vederea limitării bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare, cele pentru personalul medico-sanitar din unitățile sanitare publice și private și pentru alt personal din unitățile publice și private care prin natura atribuțiilor sunt expuse suplimentar la boli infecțioase sau pot reprezenta surse de infecție care ar putea pune în pericol sănătatea publică.

13 comentarii

Coffeina este un drog. Da cea mai rapida dependenta. Are numeroase efecte negative asupra sanatatii. 10:25:39 / 11 Septembrie 2017
Nici oamenii in varsta nu ar trebui sa consume coffeina fara acordul medicului. Cand fac apoi accidente vasculare cerebrale si paralizeaza, si ei si cei din jur vor avea de suferit.

Dragi mamici tampite, copiii vostri fac autism pt ca voi in timpul sarcinii beti cofeina. Voi sunteti vinovate de bolile copiilor. Dar acest lucru nu-l spuneti ca sa nu fiti invinovatite de bolile cu care se naste copilul, asa ca e mai bine si usor pt voi sa aruncati vina pe vaccinuri. Coffeina actioneaza pe creier, pe al vostru, dar mai ales pe al copilului pe care-l aveti in burta. Un creier in formare este grav afectat de coffeina. Daca intrebati orice medic va va spune ca pana la 16-17 ani, copiii nu au voie sa consume coffeina.

unul 10:33:19 / 11 Septembrie 2017
Conventie cu privire la drepturile copiilor

"Guvernul a aprobat proiectul de lege care instituie obligaţia imunizării copiilor cu vaccinurile prevăzute în Calendarul Naţional de Vaccinare, precum şi cu cele administrate în situaţii epidemiologice speciale întregii populaţii sau unor grupuri de populaţie." ADICA CE VRETI VOI ESTE INCA LA STADIUL DE PROIECT. INCA NU A FOST INAINTAT PARLAMENTULUI. CA SA DEVINA LEGE, TREBUIE SA PARCURGA UN ANUMIT PARCURS IN PARLAMENT SI SA FIE PROMULGATA DE PREEDINTE. NU MAI SPERIATI OAMENII. CE VETI FACE CU COPII PESTE 14 ANI? II VETI LUA LA VACCINAT CU ARCANUL? Din drepturile copiilor, art.12 si 13: "Copilul capabil de discernământ are dreptul de a-şi exprima liber opinia asupra oricărei probleme care îl priveşte. Copiii au dreptul de a se informa, de a fi ascultaţi." Si mai una din art.24: "Statele parti recunosc dreptul copilului de a se bucura de cea mai buna stare de sanatate posibila si de a beneficia de serviciile medicale si de recuperare. Ele vor depune eforturi pentru a garanta ca nici un copil nu este lipsit de dreptul de a avea acces la aceste servicii." Este vorba de DREPTURI si nu de OBLIGATIE. Va recomand sa cititi articolul 24 complet.

Răspunde | Raportează | | |+11
Ioana 11:05:20 / 11 Septembrie 2017
Prospectul e motiv suficient sa nu imi doresc sa vaccinez

Efectele adverse trecute in prospecte sunt un motiv suficient sa nu imi doresc sa fiu vaccinata sau sa vaccinez un copil.

Cand copiii si mamicile vor avea studii medicale atunci sa-si dea cu parerea 11:07:29 / 11 Septembrie 2017
Suntem ceea ce mancam. Toata populatia globului este vaccinata de sute de ani si nu a facut autism. Autism fac copiii cu mame neinformate, nepasatoare, nesimtite, care nu le pasa va sunt insarcinate, si continua sa fie dependente de coffeina, tutun (vezi

Nici copilul si nici mama nu trebuie sa-si exprime liber parerea in legatura cu o chestiune medicala, vaccinuri sau alte lucruri (transplant, donare de organe, etc) pt ca nu au studii medicale, nu au invatat zeci de ani despre medicina si chestii de amanunt in medicina. Cate mamici cunosc ce este un anticorp, ce este un antigen, o gena ? Parerea lor este egala cu zero, asa cum si parerea mea in legatura cu compozitia combustibilului rachetelor lansate in cosmos este tot zero chiar daca o strig in gura mare 24 dr ore din 24, pt ca nici eu nu am nici o competenta in acest domeniu. Ma fac doar de ras si vad ceilalti din jur doar ce prost pot fi.

Ioana 11:14:27 / 11 Septembrie 2017
Cenzuararea informatiilor care au loc in Romania, in privinta vaccinurilor

https://fericiresiarmonie.wordpress.com/2017/08/26/cenzurarea-informatiilor-despre-vaccinuri-care-are-loc-la-ora-actuala-in-romania/

@ioana 11:23:06 / 11 Septembrie 2017
Eurile sunt cauza bolilor grave la copii, impteuna cu cofeina, tutunul (bronsite, astm), alcoolul, bauturi carbogazoase( infectii urinare),din timpul sarcinii

Citeste tu toate prospectele de la cate medicamente vrei de pe piata si o sa gasesti pagini intregi de efecte secundare si adverse la orice medicament. Ai citit doar la vaccin, dar citeste la acidul acetilsalicilic ( pe care-l pui si la conserve! ), la paracetamol ( distruge ficatul ireversibil in doze mari- chiar si la copii !) , la ibuprofen, la cele mai uzuale medicamente, si ai sa te ingrozesti !!! Deci dupa parerea ta, nici de astea nu ar trebui sa ne mai atingem vreodata? Dar de ce nu zici nimic de toxicitatea si efectele adverse date de E urile din aproape toate produsele de pe piata? De astea nu-ti pasa cu toate ca unele sunt declarate de OMS ca fiind cancerigene ???? Eu cred ca Eurile duc la aparitia bolilor grave la copii, pt ca mamicile in tp sarcinii nu mai mananca NATURAL si corect.

Ioana 11:56:52 / 11 Septembrie 2017
Substante toxice in vaccinuri

Compuși ai mercurului si aluminiului nu se pot compara cu e-urile. Sunt extrem de toxici ....Hidroxidul de aluminiu nu e o joaca ...

roman 13:39:55 / 11 Septembrie 2017
de ex vaccinul BCG

1. Este doar un proiect 2. Este o foarte mare diferenta intre un bulin si un vaccin. Enorma. Si daca mai pui ca acum 50% din cantitatea unei doze sant conservanti cu mercur, aluminiu, formaldehida... Da noi comparam buline cu vaccin... Adica pepeni cu gaini, si daca au nevoie de apa si pepenii si gainile, inseamna ca sant la fel. 3. Sa luam vaccinul anti-TBC, adica bcg. Se face la bebe in prima zi de nastere. Acest vaccin OMS spune ca nu exista. Adica nu exista un vaccin anti-TBC. Si atunci? Atunci, noi santem campioni la vaccinare bcg si ghici ce? Santem campioni si la TBC. Tarile care nu fac bcg, au numar de cazuri mult, mult mai putine decat Romania. Cine e curios poate cerceta. Datorita "vaccinului" asta, nici nu se poate descoperi tbc-ul in stadiu incipient pt ca toti manifestem simptome de TBC incipent, de la "vaccin". Este incredibil, si in unele cazuri chiar criminal. Cine castiga de aici? Raspunde fiecare.

Aluminiu se ia in cantitati mult mai mari ( incomparabile) din toate dozele de AL de sucuri, bere, din tigaile de AL in care gatim, din alte medicamente care contin AL 15:15:38 / 11 Septembrie 2017
Mercurul pana acum cativa ani il aveam si il avem inca unii din noi in cant f mari in plombele din gura. Si surpriza! Nu suntem autisti !!!

Mortalitatea datorita tbc in alte tari e mare datorita faptului ca acele persoane nu au capatat anticorpi prin vaccinare si fac forme f grave de tbc, REZISTENTE la antibiotice. E o mare problema care se dezbate serios pe siteurile specializate in medicina. Organismul nu mai poate lupta cu bacilul pt ca bacilul nu mai crapa de la antibioticele ( vreo 10 pe zi) administrate in tbc. Era vorba de Ungaria daca nu ma insel. Prin vaccinare se fac forme mai usoare de tbc, tratabile si vindecabile. E valabil si pt alte boli. Exemplu pe intelesul tuturor: un copil sau un batran vaccinat pt gripa face o forma mai usoara. Nevaccinati: citim cum se moare de gripa iarna.

roman 16:02:31 / 11 Septembrie 2017
mercurul in celula bebelusului de o zi si tuberculoza in lume

Pai ca sa zic asa, una e mercurul in gura, alta e mercurul injectat in celula. Alta e aluminiul care tranziteaza sistemul digestiv, alta e aluminiul injectat in celula Una e mercurul in gura adultului, alta e mercurul in celula bebelusului de o zi. Bebelus de o zi sa faca vaccin este macelul macelului pentru sistemul lui imunitar. Cauza principala pt TBC-ul rezistent la antibiotice este intreruperea tratatmentului pt TBC sau tratamentul administrat incorect. Deci mama TBC-ul rezistent este tot TBC-ul normal. Acolo unde nu e TBC, nu e nici mortalitate din cauza de TBC si nici TBC rezistent. Inca o data, santem campioni la TBC, in timp ce o tara ca Albania, sau Germania, Grecia, Italia... dar care nu vaccineaza BCG are mult mai putine cazuri la suta de mii de locuitori. Sa vedem ce zic niste site-uri de specialitate unde pr este tratata f serios. http://www.euro.who.int/en/health-topics/communicable-diseases/tuberculosis/data-and-statistics Cine e curios, poate sa vada daca tarile cu cele mai putine cazuri de TBC fac sau nu bcg obligatoriu. Nimic mai fals ca prin "vaccinare" se fac forma mai usoare de TBC. Exista TBC si TBC rezistent la medicamente. Santem campioni si la TBC rezistent. Santem nominalizati, alaturi de fostele tari URSS unde vaccinarea era obligatorie. Vezi link mai jos. http://www.euro.who.int/en/health-topics/communicable-diseases/tuberculosis/data-and-statistics/multidrug-and-extensively-drug-resistant-tb-mxdr-tb Ungaria nu e printre "premianti". Pt ca OMS spune ca nu exista vaccin anti TBC, acum s-a inceput si la noi sa se spuna; "stai asa ca de fapt nu e anti-TBC, e ca sa faci forme mai usoare". Nimic nu e demonstrat, totul e o mare vrajeala. Certitudinea insa exista, si e demonstrat practic ca acolo unde bcg este obligatoriu, acolo sant si cele mai multe cazuri de TBC. Deci?

Vaccinul antigripal este zero in cel mai bun caz 16:40:47 / 11 Septembrie 2017
fabricantii de vaccinuri nu pot fi adusi in fata justitiei

Vaccinul antigripal este zero in cel mai bun caz. Adica, virusul se modifica f repede. Ca sa fabrici vaccinul ai nevoie de ceva timp. Il scoti pe piata, vine sezonul rece... trec 3-4-5 luni. In intervalul asta de timp, virusul s-a modificat, si tu faci un vaccin impotriva a ceea ce era spre sfarsitul verii, contra visrului asa cum era el atunci, nu cum e la inceputul iernii. Te intepi pt o forma veche, adica pt ceva ce nu mai exista acum. Deci? Nu esti protejat de gripa, ba te mai injectezi si cu toate porcariile lor. Cine nu se vaccineaza antigripal rezista mult mai bine si face forme mult mai usoare. Ca e batran, tanar sau copil. Ca sant persoane cu diverse afectiuni, sau in pragul mortii si o raceala le e fatala, asta e un bun motiv de propaganda: " a murit ca nu a facut vaccin". A se vedea gripa porcina in care mai multi au murit de vaccin decat de gripa, a se vedea faptul ca cei ce fabrica vaccinurile nu pot fi adusi in fata justitiei - adica au imunitate... E incredibil, faci o piesa proasta de masina, masina se rastorana din cauza asta, rezulta morti, raniti... si tu nu poti aduce in fata justitiei pe fabricant. Din astea...

unul 08:56:56 / 12 Septembrie 2017
Pentru Aluminiu se ia in cantitati mult mai mari ( incomparabile) din toate dozele de AL de sucuri, bere, din tigaile de AL in care gatim, din alte medicamente care contin AL

Da, dar majoritatea Al ramane in tubul digestiv, nu trece in sange si se elimina atuci cand faci treaba mare. La un om sanatos, cantitatea infima care ajunge in sange este eliminata prin rinichi. Ce se intampla insa la copiii mici cu aluminiul injectat intramuscular? Pentru ca acestia nu sunt adulti in miniatura, cum gresit se crede. Spre deosebire de adulti, sugarii au bariera hemato-encefalica (acel strat de celule ce protejeaza sistemul nervos de agresiunea multor substante) insuficient dezvoltata, ca atare permite trecerea adjuvantilor (mercur si saruri de aluminiu, in special) direct in creier. Prin vaccinare se fac forme mai usoare de tbc? De aceea nasa mea a stat doi ani de zile prin spital cu copilul (vaccinat regulamentar), de la forma "usoara" de tbc pe care a facut-o !!! Iar faza cu vaccinul antigripal e totala, pot confirma ca e complet falsa. Din pacate, nu pot sa nu observ ca Mengele inca are urmasi.

unul 09:00:45 / 12 Septembrie 2017
Pentru Cand copiii si mamicile vor avea studii medicale atunci sa-si dea cu parerea

Vaccinarea in masa a inceput din secolul XX. Stii cumva daca la copiii romani se face genotipare HLA, pentru a-i identifica pe cei cu reactii adverse grave la vaccinuri si a evita vaccinarea lor? Stii macar ce este genotipare HLA? Mengele ti-e tata cumva? Si el credea ca parerea pacientilor pe care ii "trata" e egala cu zero.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3072 secunde