Vrei o tonetă de înghețată la vară? Vezi cum o poți obține

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vrei o tonetă de înghețată la vară? Vezi cum o poți obține

Administrație 11 Mai 2018 / 17:51 1598 accesări

Agenții economici nu prea s-au înghesuit să preia spațiile comerciale pe care municipalitatea le pune la dispoziție. Drept urmare, Primăria Constanţa este în situația de a relua licitaţia publică deschisă, în vederea atribuirii de amplasamente rămase în Constanța, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2018. Procedura va avea loc în 24 mai, la sediul din bd. Tomis nr. 51. Sunt scoase la licitație o tonetă de comercializare înghețată, un utilaj specializat de sucuri, popcorn, vată de zahăr și sandwich-uri, dar și un amplasament pentru închirierea de biciclete și karturi cu pedale. Licitația pentru toneta de înghețată va avea loc la ora 11.00, cea pentru utilajul de producere a sucurilor va avea loc la ora 12.00, iar procedura pentru amplasamentul de închiriere a bicicletelor are loc la ora 13.00.

Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschise, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 17 mai, între orele 11.00 și 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 23 mai, ora 16.00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon 0241/488.192. În caz de neadjudecare a unor amplasamente sau de renunțare la cele adjudecate, licitația publică deschisă se va relua la o dată stabilită ulterior.12
Pagina a fost generata in 0.1835 secunde