Vrei să fii VIP la Aeromania? Iată ce trebuie să faci!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vrei să fii VIP la Aeromania? Iată ce trebuie să faci!
Divertisment 19 Iunie 2017 / 12:54 3508 accesări 0 comentarii

Cu fix 2 luni înainte, biletele VIP și ZBOR VIP pentru AEROMANIA - spectacolul de acrobaţie aeriană organizat pe 19 august pe Aeroportul Internaţional Tuzla – s-au pus în vânzare în reţeauaBilete.ro.

Pentru cei care vor să fie mai aproape de piloţi și de vedetele evenimentului sau pentru cei care vor să facă un cadou deosebit, sunt disponibile 2 categorii de bilete:

Bilete VIP(50 lei) – asigură accesul în zona VIP a evenimentului, amenajată în linia I, aproape de spectacol și artificii. Locurile în această zonă sunt limitate.

Bilete ZBOR VIP(350 lei) – pe lângă accesul în zona VIP, acest tip de bilet include și unzbor deasupra plajelorcu unul dintre avioanele din flota Aeroportului Tuzla și, în premieră,brăţara oficialăa evenimentului, din argint, oferităde Casa de bijuterii Micri.

Accesul publiculuiîn afara zonei VIP esteîn continuare gratuit.

Anul acesta, la Aeromania găsești atât avioane, motoare, mașini retro și concerte live “rock", dar și o atmosferă boemă, fie că alegi zona avioanelor parcate lângă public, standurile de aviaţie, zona de foodcourt sau pur și simplu vrei sa stai pe iarbă, ca la picnic.

De programul acrobatic la limita imposibilului sunt responsabili:Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţiși Aeroclubul României;pentru muzica live ii avem peMihai Mărgineanuși invitaţii lui, iar pentru buna-dispoziţie generală existăROCK FM.Tu trebuie sa te ocupi doar de berea rece.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2013 secunde