Vrei să îți deschizi prăvălie în Mamaia? Iată unde te poți autoriza!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vrei să îți deschizi prăvălie în Mamaia? Iată unde te poți autoriza!
Administrație 19 Martie 2017 / 18:05 1954 accesări 2 comentarii

Sezonul estival se apropie cu pași repezi. Agenții economici care nu vor să piardă startul trebuie să se grăbească să își pregătească toate documentele pentru a-și putea începe activitatea în regulă. Primăria Constanța a anunțat că operatorii economici care solicită autorizarea în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță au obligația de a depune documentația necesară cu minimum 45 de zile înainte de data la care doresc să deschidă unitățile. Pentru relații suplimentare, verificarea și înregistrarea documentațiilor, reprezentanții societăților comerciale interesate se pot adresa Centrului de Informare Cetățeni, Serviciul Autorizare Agenți Economici - biroul nr. 3. Acesta este situat în bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C, în incinta City Park Mall și funcționează în zilele de luni, marți și miercuri, între orele 08.30 și 16.30, și joi, între 08.30 și 12.30. Funcționarii din cadrul acestui serviciu pot fi contactați la numărul de telefon 0241/488.192. Precizăm că, potrivit Primăriei Constanța, anul acesta sezonul estival va începe cu o zi înaintea Paștelui, adică în 15 aprilie.

Loading...

2 comentarii

pescarusul din carpati 01:25:30 / 21 Martie 2017
hauzi,da k sa vhand porumbel

dala fert la fraeri pa plajika trebe hautorizatie neaparat?k da kand regili kurvilor Mazare ha desparut sa strikat si biznisu nostru ,la ciorili din peatza Chiliei.Mai venea drogatu cu trasura plina de kurve si mai faceam si noi un banisor di la grauceni din buzunare.

Un constantean f.suparat 10:42:51 / 21 Martie 2017
Autorizatii pe bani grei

In intersectia str.I.C. Bratianu cu b-dul 1 Decembrie 1918,de peste 20 de ani,functioneaza un chiosc stradal de legume-fructe,exploatat de o familie de rromi.Niciodata,nu au eliberat bonuri fiscale.Niciodata, nu au fost controlati de inspectorii Primariei sau de politie+jandarmi.Ei cumpara marfa de pe varianta si o vand aici,la supra-pret.Din aceasta evaziune fiscala(colosala inacest interval de timp),aceasta famile si-a achizitionat o casa in Valul Iui Traian,doua masini(una de marfa si alta normala),si-au reusit -probabil tot prin spaga- sa-si faca rost de certificat de producator,pentru a beneficia de prevederile legii.Cine ii mai poate obliga sa-si plateasca toate darile catre Primarie.NIMENI,deoarece ei au autorizatie tot de la Primarie.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.202 secunde