Vrei să joci? Trebuie să fii văzut! PARTICIPĂ LA AUDIȚIA NAȚIONALĂ!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Festival dedicat tinerilor actori

Vrei să joci? Trebuie să fii văzut! PARTICIPĂ LA AUDIȚIA NAȚIONALĂ!

Cultură 30 Octombrie 2015 / 20:40 671 accesări

UNATC „I.L. Caragiale“ anunțădeschiderea înscrierilor pentru cea de-a III-a ediție aAudiției Naționale-festival dedicat tinerilor actori și studenților din ultimul an de studiu, specializarea Arta Actorului, de la toate universitățile din țară, de stat și private. Desfășurat sub formă de competiție, festivalul este o ocazie importantă de afirmare la început de carieră artistică în teatru și film, de cunoaștere a colegilor de generație și de explorare a unor metode și tehnici de lucru pe care tinerii au șansa să le împărtășească.

Audiția Națională este organizată de către UNATC ”I.L. Caragiale” București cu sprijinul ArCuB. Parteneri: Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Nottara. Evenimentul beneficiază de tot suportul necesar pe care aceste instituții îl pot pune la dispoziție.

Audiția Națională se desfășoară în următoarele etape:

În prima etapă, concurenții se înscriu până pe data de 16 noiembrie, prin trimiterea CV-ului și a unei înregistrări de 7-10 minute a unui one man show / one woman show la alegere, pe adresa auditienationala@unatc.ro.

Înregistrările sunt evaluate în perioada 17 - 23 noiembrie de un juriu alcătuit din profesori ai UNATC București: Ștefan Velniciuc, Radu Gabriel, Florin Grigoraș, Anca Ioniță, Bogdana Darie.

Numele finaliștilor vor fi anunțate pe data de 25 noiembrie.

Actorii din cele mai apreciate înregistrări participă la cea de-adoua etapă aAudiției, desfășurată în zilele de 7, 8, 9 decembrie. La UNATC, sala „Ileana Berlogea“ (str. Matei Voievod nr. 75-77), ei vor susține live one man/one woman show-ul de 7-10 minute trimis pe suport video la înscriere, în fața unui juriu final din care fac parte: Alexandru Darie - director Teatrul Bulandra, George Ivașcu - director Teatrul Metropolis, George Mihăiță - director Teatrul de Comedie, Marilena Țepuș - director Teatrul Nottara, Mihaela Păun - director ArCuB, Paul Chiribuță - decan al Facultății de Teatru, Alexandru Maftei - regizor de film.

Premiile constau în roluri oferite de către directorii teatrelor partenere în spectacolele din stagiunea 2015-2016 și în roluri acordate de regizorii de film. De asemenea, câștigătorii vor primi și premii în bani.

Audiția Națională se adresează tinerilor actori cu vârsta până în 35 de ani, studenți din ultimul an de studiu și absolvenți ai Facultăților de Teatru din toată țara. Nu există condiții restrictive referitoare la statutul profesional - angajat, independent etc.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1452 secunde