Vrei să lucrezi la stat? Jandarmeria face angajări din sursă externă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vrei să lucrezi la stat? Jandarmeria face angajări din sursă externă

Social 06 Noiembrie 2018 / 12:52 2006 accesări

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, organizează cinci examene/concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă, a următoarelor posturi vacante:

– ofițer specialist II la compartimentul Structura de Securitate;

– ofițer specialist II la compartimentul Intendență din cadrul Serviciului Logistic;

– ofițer specialist II la compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic;

– subofițer tehnic principal la compartimentul Auto din cadrul Serviciului Logistic;

– subofițer administrativ principal la Structura Financiar.

Data limită până la care candidaţii pot depune personal cererea de înscriere pentru examen/concurs la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa este 09.11.2018, ora 1600.

Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, telefon 0241/ 618969, interior 24557, în zilele lucrătoare, între orele 0800 – 1600.

Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile de participare la concurs, datele depunerii documentelor si a susţinerii probelor de concurs, tematica şi bibliografia sunt postate pe site-ul instituţiei, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro , secţiunea Cariere, fiind expuse şi la avizierul unităţii.

Taguri articol


12