Vreme caldă şi temperaturi specifice perioadei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prognoza ANM pentru luna viitoare

Vreme caldă şi temperaturi specifice perioadei

Vremea 12 Iunie 2020 / 10:58 899 accesări

Meteo. Vremea pentru săptămâna 15-22 iunie

Pentru săptămâna 15 - 22 iunie, ANM spune că valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice şi vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în toată ţara, dar mai ales în zonele montane.

Meteo. Vremea pentru săptămâna 22-29 iunie

Pentru săptămâna 22 - 29 iunie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

„Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor excedentare în regiunile nord-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă”, conform meteorologilor.

Meteo. Vremea pentru săptămâna 29 iunie-6 iulie

Pentru săptămâna 29 iunie - 6 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

Meteo. Vremea pentru săptămâna 6-13 iunie

Pentru săptămâna 6 - 13 iulie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

„Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile”, potrivit ANM.12
Pagina a fost generata in 0.2003 secunde

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0