Vreme frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât cele normale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vreme frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât cele normale

Vremea 10 Octombrie 2018 / 19:19 699 accesări

Vremea va fi frumoasă în următoarele zile, când se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice datei din calendar. Excepție va face sudul ţării, unde vor fi înnorări temporare în special în prima parte a zilei. Temperaturile maxime se vor încadra joi între 18 și 26 de grade. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile sudice însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în zona litoralului și pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei. Pe suprafețe mici, în zonele joase de relief, cel mai probabil din centrul țării va fi ceață.

La BUCUREŞTI, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 9...11 grade.

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va fi frumoasă, iar regimul termic caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice datei în cea mai mare parte a țării unde și cerul va fi mai mult senin. Excepție va face sudul teritoriului, unde vor fi înnorări temporare în special în prima parte a zilei, condiții în care temperaturile diurne se vor situa în jurul mediilor multianuale. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare ziua, în regiunile sud-estice, în sudul Banatului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

Taguri articol


12