Vreme frumoasă și caldă în weekend

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vreme frumoasă și caldă în weekend

Vremea 12 Octombrie 2018 / 10:00 547 accesări

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale în regiunile intracarpatice și apropiate de acestea în rest. La nivelul întregii ţări temperaturile maxime se vor încadra între 16...17 grade pe litoral și 24 de grade la Timisoara si Drobeta.

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în sudul Moldovei, in jumătatea estică a Munteniei și în Dobrogea, precum si in sudul Banatului. Dimineața cu totul izolat va fi ceață.

În Bucuresti, vremea va fi frumoasă cu cer mai mult senin, iar valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice datei. 9...11 grade dimineata si 21...22 de grade la amiaza.

Duminica, vremea va fi frumoasă si calda pentru această dată în special în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade, cu cele mai mari valori tot in vest si nord-vest.

Cerul va fi variabil în estul și în sud-estul teritoriului și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane și în Dobrogea și în jumătatea de est a Munteniei. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață iar in estul Transilvaniei se va produce brumă.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2017 secunde