Vreme în general caldă, în următoarele două săptămâni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
ANM Vreme în general caldă, în următoarele două săptămâni
22 Februarie 2016 / 12:54 123 accesări 0 comentarii

Meteorologii estimează, pentru următoarele două săptămâni, o vreme în general caldă, dar și cu ploi, a căror probabilitate de apariție va fi mai mare în jurul datelor de 23, 24 și 27 februarie, respectiv după 1 martie, reiese din prognoza Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, valabilă în intervalul 22 februarie - 7 martie, publicată luni.

În Dobrogea, vremea va fi deosebit de caldă în primele trei zile ale intervalului, când media regională a maximelor va fi de 14 - 17 grade, iar cea a minimelor de 7 - 9 grade. În 24 februarie, temperatura aerului va fi în scădere, însă până la sfârșitul intervalului variațiile nu vor fi semnificative, valorile menținându-se mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Media valorilor diurne va fi de 9 - 11 grade, iar a celor nocturne de 3 - 5 grade. Ploile își vor face apariția după data de 23 februarie, însă probabilitatea va fi mai mare în jurul datelor de 24 și 27 februarie, dar și după data de 1 martie.

Taguri articol
Loading...
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1961 secunde