Vreme mai răcoroasă şi ploi locale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vreme mai răcoroasă şi ploi locale

Vremea 24 Iunie 2018 / 12:44 727 accesări

Ne aşteaptă o săptămână cu vreme mai rece decât ar fi normal pentru sfârşitul lunii iunie, cu ploi locale şi chiar furtuni în unele zone.

Noaptea, cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi în nord-vest și la munte, unde doar izolat va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane. Temperaturile minime, mai scăzute decât în intervalul anterior, în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse între 3...4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15 grade pe litoral. Pe spații mici, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

DUMINICĂ

Valorile termice, deși în creștere ușoară față de ziua precedentă, vor continua să caracterizeze o vreme răcoroasă pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi după-amiaza și în primele ore ale nopții, când local în zonele montane și submontane și pe arii mai restrânse, cu precădere în vest, centru și nord, se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1966 secunde