Vreme mohorâtă în sudul şi estul ţării

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vreme mohorâtă în sudul şi estul ţării
Vremea 07 Noiembrie 2018 / 20:28 298 accesări 0 comentarii

În sudul, sud-estul și local în estul teritoriului, vremea va fi în general închisă, cu ceaţă asociată izolat cu burniță. În zonele de deal şi de munte, vremea va fi caldă și predominant frumoasă cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade izolat în Moldova și 19 grade în Maramureș. Şi în Capitală vremea va fi în general închisă, iar vântul slab la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

Noaptea, în regiunile extracarpatice, nebulozitatea joasă de tip stratiform va persista și cu totul izolat se va asocia cu burniță. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -5 grade. În zonele joase de relief pe suprafețe mici va fi ceață.

PROGNOZA METEO JOI

În sudul, sud-estul și local în estul teritoriului, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă stratiformă, asociată izolat cu burniță, iar valorile termice diune vor fi apropiate de mediile multianuale. În regiunile intracarpatice, precum și în zonele de munte, vremea va fi caldă și predominant frumoasă cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade izolat in Moldova si 19 grade în Maramureț, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea va fi ceață.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1937 secunde