Vremea, mai caldă decât normalul acestei perioade. Când vine frigul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vremea, mai caldă decât normalul acestei perioade. Când vine frigul

Vremea 15 Octombrie 2018 / 18:13 962 accesări

Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață. La Bucureşti va fi vreme caldă, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

Noaptea, cerul va fi variabil în nordul, în sudul și în sud-estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele munților. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei unde pe arii restrânse se va produce brumă și 15 grade în nordul litoralului. Cu totul izolat în estul, sud-estul și centrul țării vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 7...8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 4...5 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI

Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod normal la această dată, chiar deosebit de caldă în jumătatea de nord a țării. Cerul va fi variabil în sud-est și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și în Delta Dunării. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în estul Transilvaniei, unde pe arii restrânse se va produce brumă și 15 grade în nordul litoralului și în Dealurile de Vest. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1421 secunde