Vremea schimbă foaia! În curând, revin ploile şi ninsorile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vremea schimbă foaia! În curând, revin ploile şi ninsorile
Vremea 04 Decembrie 2018 / 15:30 1985 accesări 0 comentarii

Vremea schimbă foaia. Pe lângă ger, de miercuri revin ploile şi ninsorile. Vântul va avea intensificãri la munte şi în Moldova unde va viscoli sau spulbera zăpada. Vremea va fi rece şi în Bucureşti, unde temporar se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formã de ploaie. Cerul va fi mai mult noros, iar precipitaţiile se vor semnala pe arii extinse în nord, nord-vest şi centru şi pe spaţii mici în restul ţării. La munte şi în jumătatea de nord a Moldovei, în a doua parte a nopţii, ploile se vor transforma treptat în ninsoare, vântul se va intensifica şi temporar va fi viscol. În Maramureş, Crişana şi Transilvania şi local în Banat va ploua, iar spre dimineaţă vor fi precipitaţii mixte, iar în sud şi în sud-est vor fi ploi slabe. Pe suprafeţe restrânse în Transilvania, Moldova, Oltenia şi posibil în sudul Munteniei se va forma polei. Temperaturile minime se vor încadra între -8...-6 grade în sudul Olteniei şi al Munteniei şi 5...6 grade în dealurile din Banat şi din Crişana. Pe arii restrânse, mai ales în zonele joase de relief din sud şi din sud-est, va fi ceaţă. La Bucureşti, cerul va avea înnorãri, vor fi condiţii de ceaţã, iar în ultimele ore ale intervalului va creşte probabilitatea pentru ploaie slabã şi polei. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de -6...- 5 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Pe parcursul zilei cerul va fi variabil în regiunile vestice, dar în rest înnorãrile vor persista. La munte va ninge, în Moldova, în estul şi sudul Transilvaniei vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare, iar în sudul şi sud-estul ţãrii vor fi ploi, dar trecãtor şi ninsori sau lapoviţã. Noaptea precipitaţiile vor fi în restrângere, cerul se va degaja în majoritatea zonelor, însã vremea va fi rece. Local va fi gheţuş sau polei. Vântul va avea intensificãri la munte şi în Moldova unde va viscoli sau spulbera zãpada, iar în restul ţãrii va sufla slab şi moderat, cu rafale mai intense în a doua parte a intervalului pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -1 şi 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -11 şi 0 grade. Local şi temporar se va forma ceaţã.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2186 secunde