Vremea va fi, în general, frumoasă şi caldă pentru această perioadă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vremea va fi, în general, frumoasă şi caldă pentru această perioadă
Vremea 08 Decembrie 2017 / 07:57 1879 accesări 0 comentarii

Meteorologii prognozează o vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată în aproape toată ţara.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în nord-vestul teritoriului, precum și în nordul Carpaților Orientali, unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări pe crestele montane, spulberând zăpada. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 4 grade, mai coborâte în depresiuni. Local, în zonele joase de relief, va fi ceață.

VINERI:Vremea se va încălzi ușor față de intervalul precedent, iar valorile termice vor fi în general mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 14 grade, cu cele mai mari valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar ploi în Maramureș, Crișana, iar noaptea și în Banat și local în vestul și nord-vestul Transilvaniei. În Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și masivele vestice ale Carpaților Meridionali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar local și temporar și în vestul teritoriului. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2228 secunde