Wall Street a consemnat marţi unele dintre cele mai mari fluctuaţii din acest an

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Wall Street a consemnat marţi unele dintre cele mai mari fluctuaţii din acest an

Economie 12 Mai 2021 / 08:27 638 accesări
Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Bursa de pe Wall Street a consemnat marţi unele dintre cele mai mari fluctuaţii din acest an, din cauza acţiunilor din sectorul tehnologiei, care au fost afectate de îngrijorările legate de accelerarea inflaţiei şi de evaluările ridicate, conform CNBC.

Pe parcursul şedinţei vînzările masive au afectat întreagapiaţă.

Într-o întorsătură ciudată, acţiunile companiilor de tehnologie s-au redresat după-amiaza, investitorii revenind la companii precum Amazon şi Netflix, lăsând restul pieţei pe minus.

Acțiunile UIPath au crescut cu mai bine de 10%, pe fondul creșterii acțiunilor companiilor de tehnologie.

În aceste condiţii, indicele Nasdaq Composite, dominat de acţiunile tehnologice, s-a redresat şi a închis în declin cu doar 0,1%, după o scădere de până la 2,2%.

Datele economice publicate marți de la Departamentul Muncii au arătat că ofertele de locuri de muncă la companiile americane au atins un nivel record în martie, dovezi suplimentare ale deficitului de forță de muncă sugerat de raportul dezamăgitor de angajare de vineri.

Tesla Inc și-a continuat alunecarea în urma deciziei producătorului de automobile electrice de a-și extinde fabrica din Shanghai din cauza tensiunilor crescute dintre SUA și China.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.3429 secunde