Weekend cu rock şi muzică de Eurovision

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Petreceri şi concerte pentru toţi

Weekend cu rock şi muzică de Eurovision

Monden 29 Martie 2014 / 00:00 750 accesări

Un nou weekend de primăvară, cu timp liber şi oferte de distracţie pe măsură, a venit la Constanţa. Tinerii petrecăreţi îi spun „la revedere” lunii martie prin distracţie, urmând să facă trecerea la ora de vară prin cluburile de pe litoral. Petrecerile tematice sunt nelipsite din ofertele cluburilor, dar şi câteva concerte interesante le vor descreţi frunţile constănţenilor în noaptea de sâmbătă.

PAULA SELING ŞI OVI, LA MAMAIA Reprezentanţii României la Eurovision, Paula Seling şi Ovi, se află în plin turneu de promovare a piesei „Miracle”, cu care vor reprezenta ţara noastră la concursul ce va avea loc în luna mai, la Copenhaga. După ce a concertat, duminică şi luni, la Filarmonica „Banatul“ din Timişoara şi la Filarmonica „Oltenia“ din Craiova, Paula Seling vine, în acest weekend, şi la malul mării. Ea îl va avea alături şi pe colegul ei de scenă, Ovi, alături de care a obţinut cea mai mare performanţă a României la Eurovision - locul al III-lea în finala din 2010, de la Oslo. Cei doi vor fi prezenţi sâmbătă, de la ora 21.30, pe scena restaurantului Harlequin din staţiunea Mamaia. Biletele pot fi achiziţionate de la sediul localului, între orele 11.00 - 22.00, la preţul de 55 de lei. Participanţii la eveniment sunt rugaţi să sosească la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime.

CONCERT CARGO Una dintre cele mai îndrăgite formaţii autohtone de rock, cu o istorie muzicală de aproape trei decenii, Cargo, va susţine un nou concert în faţa fanilor de la mare sâmbătă, de la ora 21.30. Evenimentul se va desfăşura într-un local unde timişorenii de la Cargo cântă regulat de aproape două decenii, în clubul Phoenix. Biletele pentru concert se găsesc în vânzare la sediul clubului, la preţul de 55 de lei.

CARNAVALUL PRIMĂVERII, CU TRANDA Un eveniment dedicat adolescenţilor şi mai ales elevilor şi studenţilor constănţeni, Carnavalul Primăverii, are loc sâmbătă, de la ora 22.00, în clubul Pride din oraş. În cadrul evenimentului este invitat să susţină un concert rapperul constănţean Costin Trandafir, alias Tranda. Acesta îşi promovează piesele de pe noul album, intitulat „Constangeles” - Volumul I“ şi lansat la începutul anului.

PETRECERI CU DJ Începând cu ora 22.00, clubul Heaven’s Hell lansează o invitaţie tuturor domnişoarelor dezinhibate din oraş pentru a petrece la evenimentul numit „Noaptea Sutienelor”. DJ Kronk se va ocupa de muzică hip-hop, reggae şi dancehall, iar intrarea va fi liberă atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.

În clubul Luv Lounge vor întreţine atmosfera DJ Smart şi Alexunder Base în cadrul petrecerii „Luv Rocks & Rolls”, în clubul Goblin va mixa DJ Yorgos, iar în clubul Fratelli va mixa englezoaica DJ Krystal Roxx din Londra, DJ-ul oficial al cântăreţului britanic Taio Cruz.12
Pagina a fost generata in 0.1684 secunde