Weekend cu stand-up comedy și jazz „Pân’ la rai”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Weekend cu stand-up comedy și jazz „Pân’ la rai”

Divertisment 18 Decembrie 2015 / 19:20 1100 accesări

Cu stand-up comedy și cu jazz de cea mai bună calitate îi întâmpină clubul Doors pe constănțeni, în acest weekend. Sâmbătă, de la ora 19.30, George Bonea, Victor Drăgan, Daniel Hărmănescu, Marius Covache și Claudiu Popa întreabă publicul de la mare: „Primiți cu stand-up comedy?”. Dacă răspunsul este afirmativ, constănțenii sunt așteptați să-și achiziționeze biletele pentru spectacol. Acestea costă 25 de lei și se găsesc în vânzare la sediul clubului Doors.

Duminică, de la ora 20.00, localul constănțean are în program un nou concert de excepție, „Pân’ la rai”, susținut de artiști pe măsură - violoncelistul Adrian Naidin și invitații săi: pianistul Sorin Zlat, contrabasistul Eugen Amarandei și percuționistul Gabriel Bălașa. Prețul unui bilet pentru această întâlnire este de 40 de lei.

„Probabil una dintre cele mai valoroase compoziții imaginate vreodată în maiestoasa umbră a Mariei Tănase, „Pân’ la rai” se apropie cu bucurie de temele tradiționale, pentru a le explora profunzimile, redându-le viață în cele mai dinamice sunete ale jazz-ului contemporan. Combinând tradiționalul cu avangarda, tehnicul cu ce este non-conformist, violoncelistul Adrian Naidin își testează imaginația într-un incredibil experiment acustic, alături de alți trei muzicieni cu personalități și cariere excepționale. Printre aceștia, pianistul Sorin Zlat, singurul român premiat în cei 30 de ani de prestigioasă istorie a celui mai important concurs de jazz din Statele Unite, The Great American Jazz Piano Competition. Li se alătură Eugen Amarandei - unul dintre cei mai tehnici și mai inspirați dintre contrabasiștii României - și excepționalul percuționist Gabriel Bălașa, un muzician inventiv și imprevizibil, testat în formule avangardiste și în proiecte acustice insolite”, spun organizatorii.

Citește și:

„Primiți cu stand-up comedy?“

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.7789 secunde