Weekend cu val de aer tropical

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Weekend cu val de aer tropical
Vremea 31 Octombrie 2019 / 12:09 1983 accesări 0 comentarii

După valul de aer rece din România, meteorologii de la Severe Weather Europe anunţă o schimbare radicală de vreme în Europa Centrală şi de Est, inclusiv la noi în ţară. Prognoza specialiştilorSevere Weather Europearată că în România, dar şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, vine un nou val de căldură. Temperaturile ridicate sunt asteptate în zilele următoare, după valul de aer rece care a adus ninsori, ploi şi temperaturi scăzute.

Valul de frig polar se va mai resimţi şi în cursul zilei de vineri, cu temperaturi cu 10 grade mai mici decât normalul perioadei, însă, începând de sâmbătă, valul de aer tropical va ajunge în zonă, împingându-l pe cel polar, informeazăsevereweather.com.

Specialiştii Severe Weather avertizează, astfel, că în Europa de Est şi Balcani, temperaturile vor ajunge până la 25 de grade într-un interval de numai 3 zile, de sâmbătă, 2 noiembrie, până luni, 4 noiembrie.

Până atunci însă, temperaturile minime vor fi preponderent negative, cu precădere în jumătatea de nord a ţării, precum şi în zonele deluroase din restul teritoriului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1191 secunde