Weekend memorabil: veselie, muzică și dragoste, de Ziua Femeii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Weekend memorabil: veselie, muzică și dragoste, de Ziua Femeii

Divertisment 02 Martie 2020 / 08:36 3607 accesări

Abba Tribute Band vin în Constanța pe data de 8 Martie 2020

Abba Tribute Band vin în Constanța pe data de 8 Martie 2020

Delia aduce constănțenilor show-ul plin de emoții „Mulțumesc, iubită mamă”

Delia aduce constănțenilor show-ul plin de emoții „Mulțumesc, iubită mamă”

Omul cu sobolani îți aduc vara înapoi - vineri, 6 martie

Omul cu sobolani îți aduc vara înapoi - vineri, 6 martie

Ți se pregătește un weekend memorabil de #ZiuaFemeii, la #DoorsClub. Pe 7 martie, #Delia aduce constănțenilor show-ul plin de emoții „Mulțumesc, iubită mamă”, iar duminică, 8 martie, direct din U.K., vin cei patru artisti ai #ABBA Tribute Band pentru o experiență live unică. Aaa, și nu uita, cei de la Omul cu sobolani îți aduc vara înapoi - vineri, 6 martie.

Formația Omul cu șobolani a luat naștere în Constanța, pe data de 1 august 1997, din inițiativa lui Dan Amariei și a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks). Numele trupei vine de la celebra carte omonimă a lui Sigmund Freud. Sunt considerați la ora actuală cea mai tare trupă de rock alternativ, având o grămadă de fani care se înghesuie la fiecare concert de-al lor și care cântă împreună cu ei. Trupa revine pe scena Clubului Doors pentru a promova cele mai bune piese ale albumului lansat anul trecut - FABRICA DE PĂPUȘI.

Strângând o medie de 8 milioane de vizualizări pe youtube la fiecare videoclip al său, Delia se află în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical! Cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum “Cum ne noi”, “Da, mamă”, “Gura ta”, “Atât de trist”, “Ce are ea”, “Unde dragoste nu e”, “Acadele”, “Rămâi cu bine”, “Pe aripi de vânt” și continuă se ne surprindă și astăzi prin colaborări cu artiști consacrați precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla's Dreams, Deepcentral și The Motans!

Cea mai buna trupa de tribut Abba revine în România, chiar de Ziua Femeii! Cei care sunt recunoscuți drept „OFFICIAL No #1” Abba Tribute Show, Abba Tribute Band, vin în Constanța pe data de 8 Martie 2020, pentru un concert live, la Club Doors. Publicul așteaptă un set-up unic, voci de exceptie, costume autentice, așa cum au fost experiențele anterioare cu această trupă.

Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului, Str. Traian, nr 68A. Info: 0763 661 622.12
Pagina a fost generata in 0.1719 secunde