Weekend plin pe litoral. Peste 30.000 de turiști, așteptați la malul mării

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Weekend plin pe litoral. Peste 30.000 de turiști, așteptați la malul mării

Social 01 Iunie 2018 / 10:29 845 accesări

Temperaturile de vară anunţă un weekend plin pe litoral. Peste 30 de mii de turiști sunt așteptați la malul mării în cele trei zile libere, iar hotelierii susțin că gradul de ocupare este de sută la sută.

Extrem de aglomerat va fi şi în staţiunile de la munte, unde merg cei care vor să scape de canicula din weekend.

În acest condiţii, pe principalele drumuri din țară, traficul va fi intens, iar poliţiştii au luat măsuri speciale.

Românii care au decis să își petreacă minivacanța de Ziua Copilului la bulgari au avut o dimineață îngrozitoare. Nu condițiile vecinilor sunt de vină aici, ci coada kilometrică de la vamă. La Vama Veche, oamenii așteaptă de zeci de minute, coada începând chiar din vestita stațiune turistică. Totuși, aceștia se plâng că au planurile deja făcute, cazările plătite, iar nervii provocați la plecare nu pot fi atenuați așa ușor. Ei critică faptul că nu au fost luate măsuri pentru un flux mai mare de autoturisme la ieșire din România, iar acest lucru a dus la formarea de cozi interminabile.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, la PTF Vama Veche se circulă pe patru benzi, timpul de așteptare fiind de 20 de minute. Totuși, oamenii se plâng că așteptarea este mult mai lungă de atât.

Traficul în PTF Vama Veche în intervalul 05.00-09.30: pe sensul de intrare 20 mijloace de transport cu 50 de persoane și pe sensul de ieșire 196 mijloace de transport cu 1180 persoane.12