Weekend plin pentru poliţiştii de la Rutieră: şoferi beţi sau fără permis!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Care mai de care mai... vesel

Weekend plin pentru poliţiştii de la Rutieră: şoferi beţi sau fără permis!

Eveniment 24 Martie 2019 / 16:42 775 accesări

Vineri, 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Unirii, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ulterior fiind implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube material. Tot în acea vineri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au descoperit un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Constanța, care conducea vesel, prea vesel, un autoturism, pe strada Lanului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 23 martie a.c., poliţiştii constănţeni au mai descoperit trei cazuri. Cei de la Secția 4 Rurală Medgidia au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Margaretelor din localitatea Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Colegii lor de la Biroului Rutier Medgidia au descoperit un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Medgidia, care a condus un autoturism, pe strada Monumentului din municipiu, şi el fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şi, puţin mai târziu, în aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Cotu Văii, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 391, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminica, 24 martie, nu a venit fără surprize. Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Principală din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testării a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Colegii de la Serviciul Rutier Constanța au depistat, în aceeaşi zi, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Brăila, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în ziua de 24 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior producând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a condus un autoturism, pe DC 6, având anulat dreptul de a conduce autovehiculele pe drumurile publice.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.12