Weekend plin prin cluburi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Concerte, comedie și seri cu DJ

Weekend plin prin cluburi

Monden 15 Noiembrie 2014 / 00:00 494 accesări

Un nou weekend de toamnă își urmează cursul firesc la Constanța, cu evenimente și activități specifice. Tinerii se vor distra până târziu în noapte pentru că au și unde, și cu cine, numeroși artiști fiind prezenți pe litoral pentru show-uri programate atât sâmbătă, cât și duminică prin cluburile și localurile de la malul mării.

FOLK CU DUCU BERTZI Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de folk din România, Ducu Bertzi, revine la Constanța, alături de violonistul Mihai Neniță, pentru un concert de excepţie. Evenimentul este programat sâmbătă seară, începând cu ora 21.00, la Cafe Club Relax din centrul orașului. Accesul se face în regim „support artist”, astfel că cei care doresc să asiste la concert pot achita la intrare suma de 25 de lei. Ultima prezență a artiștilor, în această formulă, la Constanța s-a consumat în urmă cu mai bine de un an, când au susținut un recital cu localul plin, așa cum se va întâmpla, cel mai probabil, și sâmbătă seară.

ROCK LATIN CU BOSQUITO Clubul Phoenix găzduiește încă un eveniment de noiembrie anunțat de la început de toamnă, și anume concertul formației Bosquito. Evenimentul este programat sâmbătă, de la ora 21.30. Biletele se găsesc în vânzare la sediul clubului. Radu Almăşan & Co. promit o seară de pomină pe ritmuri latino-rock, cu piese mai vechi şi mai noi, precum: „Pepita”, „Hopa Hopa” sau „Două mâini”.

BLUES DIN TEXAS Percuționistul constănțean Corneliu Stroe, cunoscut pentru organizarea serilor excepționale de blues și jazz de la malul mării, a pus la cale un nou eveniment artistic de excepție, cu invitați deosebiți. Astfel, sâmbătă, de la ora 19.00, pe scena clubului Doors are loc un concert live intitulat „Original Texas Blues”, cu americanul Clay Windham. Artistul originar de peste Ocean va fi acompaniat de Corneliu Stroe - baterie, Roxana Stroe - chitară și voce și Tibi Duțu - bass. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

COMEDIE CA ÎN „LAS FIERBINȚI” Protagoniștii serialului de comedie „Las Fierbinți“, Mihai Bobonete și Adrian Văncică, vor fi prezenți, duminică, pe scena restaurantului Harlequin din stațiunea Mamaia. Ei au programate două spectacole: primul - de la ora 16.00, iar cel de-al doilea - de la ora 21.00. Prețul unui bilet pentru ambele reprezentații este același: 55 de lei. Biletele se pot achiziționa zilnic, între orele 10.00 - 22.00, de la sediul localului de pe malul lacului Siutghiol.

„NEBUNIE” PRIN CLUBURI În noaptea de sâmbătă spre duminică se declanșează iar „nebunia” de weekend prin multe dintre cluburile constănțene. Astfel, în clubul Luv are loc, după ora 22.00, o petrecere intitulată „Power of Luv”, cu Alexunder Base, DJ Smart șI DJ Maryo. Intrarea este liberă. În clubul Fratelli revine să mixeze DJ-ul francez Sylvain Armand, iar în Goblin va mixa DJ Amon, în cadrul petrecerii „Don't Tell Your Boyfriend”.12
Pagina a fost generata in 0.162 secunde