Weekend-ul în care ajungi până la nori! O nouă ediție Aeromania, la Tuzla

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cel mai tare show aviatic de pe litoral Weekend-ul în care ajungi până la nori! O nouă ediție Aeromania, la Tuzla
Divertisment 12 Iulie 2018 / 16:12 2535 accesări 0 comentarii

Cel mai îndrăgit show aviatic de pe litoral, AEROMANIA, nu poate lipsi nici anul acesta din calendarul mitingurilor de profil. A 12-a ediţie a airshowului de la malul mării este programată pentru sâmbătă, 14 iulie 2018. Aeromania îşi păstrează atmosfera – oferind o întreagă zi de sâmbătă de spectacol aviatic, expoziţii de aeronave şi maşini retro, concerte live şi alte micro-evenimente, zone de relaxare şi de shopping, foodcourt, spaţii de joacă pentru copii, concursuri.

PILOȚI CARE EVOLUEAZĂ ÎN PREMIERĂ

Pe lista piloţilor care şi-au confirmat participarea până în acest moment, alături de nelipsiţii Jurgis Kairys, Aeroclubul României şi Iacării Acrobaţi figurează o surpriză în programul Aeromania: frumoasa Semin Öztürk, prima femeie pilot profesionist de acrobaţie şi prima femeie pilot civil de elicopter din Turcia. Născută în 1991, Semin a experimentat primul său zbor de acrobaţie la vârsta de 12 ani, împreună cu tatăl ei, Ali Ozturk, prezent în trecut pe lista piloţilor participanţi la Aeromania. La 21 de ani a avut propriul număr solo de acrobaţie cu aeronava Pitts S-2B. În 2015 a participat în premieră la un airshow de acrobaţie “SHG 2015”, a filmat pentru o reclamă TV alături de alte femei de succes din Turcia şi nu a ratat ocazia de a pilota avioane unice: Boeing Stearman E-75 si Mustang P-51.

POP-ROCK ȘI NEO-BOEM

După spectacolul avioanelor, Mihai Mărgineanu ne va convinge încă o dată, dacă mai e nevoie, că „Aviația dă senzația” şi ne va menține în atmosferă cu melodii ca „Melci, scoici, raci”, „Pe sub norii de hârtie” „Paraschivo”. Fost elev al Şcolii de pilotaj de la Tuzla, Mărgineanu este de câțiva ani coordonatorul momentelor memorabile de pe scena Aeromania. Pe lista artiştilor prezenți la Aeromania este şi Alex Muşat, tânărul bistrițean care a uimit o țară întreagă cu chitara sa şi cu vocea senzațională şi a fost la un pas să câştige în 2016 marele trofeu „Vocea României”. White Mahala, o trupă cu o personalitate aparte, creionată şi de versurile cu tâlc, va înveseli sâmbătă seara atmosfera la Aeromania.

CUM AJUNGI LA AEROMANIA

La festival se poate ajunge cu mașina, pentru că sunt locuri de parcare din belșug. Însă, dacă nu ai mașină, asta NU este o problema, deoarece evenimentul se bucură, din nou, de sprijinul RATC! Regia pune la dispoziție două curse speciale care pleacă din Gara Constanța (zona Vaporaș) către Aeroportul Internațional „Alexandru Podgoreanu” Tuzla și retur. Transportul este GRATUIT, în limita locurilor disponibile. Plecările au loc la 15.00 și 16.00, iar cursele de întoarcere spre Constanța pleacă la 21.00 si 22.00. Autobuzele au afișe AEROMANIA, așa că vor fi ușor de recunoscut.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1464 secunde