Zbor Wizz Air Constanţa - Londra, amânat de 16 ore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zbor Wizz Air Constanţa - Londra, amânat de 16 ore
Social, Turism 13 Iunie 2019 / 13:26 2102 accesări 0 comentarii

O cursă Wizz Air care trebuia să decoleze din Constanţa, miercuri seară, spre Londra, este amânată de 16 ore, din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei. Pasagerii au fost duşi peste noapte la hotel, rechemaţi la ora 8 în aeroport şi de atunci stau acolo.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Mihail Kogălniceanu din Constanţa, aeronava a sosit, miercuri, de la Londra, şi urma ca în jurul orei 20.00 să facă şi zborul retur. La aterizare însă, avionul a lovit o pasăre, iar comandantul a decis ca o echipă tehnică a companiei să inspecteze aeronava şi să remedieze eventualele defecţiuni.

Echipa tehnică a fost chemată de la Budapesta, iar cei aproximativ 200 de pasagerii care ar fi trebuit să plece miercuri seară către Londra au fost transportaţi şi cazaţi peste noapte la hoteluri din Constanţa.

„Echipa tehnică a efectuat verificările, iar în cursul dimineţii de joi, în jurul orei 4.00, a plecat înapoi spre Budapesta. Zborul către Londra ar fi trebuit să decoleze în jurul orei 11.00, dar comandantului i s-a părut că ceva nu este în regulă şi, pentru siguranţa pasagerilor, a decis ca avionul să fie reinspectat”, a declarat directorul aeroportului, Bogdan Artagea.

Drept urmare, a fost chemată o altă echipă tehnică, de data aceasta de la Bucureşti, iar cei aproximativ 200 de pasageri care au ajuns la aeroport în jurul orei 8.00 au rămas în terminal.

„Echipa ar trebui să ajungă în aproximativ o oră (în jurul orei 14.00 - n.r.). Oamenii au primit apă din parte aeroportului. De asigurarea mesei se va ocupa compania. Nu ştiu care este protocolul acesteia. Probabil imediat ce vor trece cele trei ore de întârziere de la ora zborului. Înţeleg nemulţumirea oamenilor, dar decizia comandantului este una corectă, luată pentru siguranţa pasagerilor”, a spus Bogdan Artagea.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2018 secunde