Zboruri estivale Satu Mare - Constanța, cu 59 euro

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De vacanță Zboruri estivale Satu Mare - Constanța, cu 59 euro
Turism 14 Mai 2019 / 18:03 1071 accesări 1 comentariu

TAROM redeschide, din 18 iunie, ruta estivală Satu Mare - Constanța, prețul unui zbor dus-întors pornind de la 59 euro. Cursele vor fi efectuate în zilele de marți și vineri și vor dura un pic peste o oră și jumătate. Pasagerii beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală, în limita maximă de 23 kg, check-in gratuit și catering la bord.

Compania TAROM redeschide din 18 iunie 2019 ruta estivală Satu Mare - Constanţa, preţul unui zbor dus-întors pornind de la 59 de euro, cu toate taxele incluse, a anunţat, marţi, operatorul aerian naţional. „TAROM oferă pasagerilor săi posibilitatea de a călători spre litoralul Mării Negre cu tarife pornind de la 34 euro pentru un zbor dus Satu Mare - Constanţa, 38 euro pentru un zbor dus Constanţa - Satu Mare, respectiv de la 59 euro pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse. Redeschiderea acestei curse este rezultatul eforturilor întreprinse de către managementul companiei TAROM pentru dinamizarea reţelei de rute şi reprezintă atingerea unui alt obiectiv important ce vizează destinaţiile cu potenţial pentru pasagerii români din Transilvania şi Dobrogea“, precizează TAROM. Astfel, în intervalul 18 iunie 2019 - 20 septembrie 2019, această cursă urmează a fi efectuată în zilele de marţi şi vineri şi va avea următorul program de operare: decolare la orele 9:10 din Satu Mare şi aterizare la orele 10:50 în Constanţa şi decolare la orele 11:15 din Constanţa şi aterizare în Satu Marea la orele 12:55. În prezent, de pe Aeroportul Satu Mare, compania operează, de asemenea, zboruri directe spre Bucureşti cu un număr de zece frecvenţe săptămânale. Biletele sunt disponibile pentru vânzare şi pot fi deja achiziţionate de pe site-ul TAROM. Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (un bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, dar şi de catering la bord, însoţit de răcoritoare şi ceai sau cafea. Compania TAROM şi-a majorat cu 1,4% cota de piaţă în România în 2018, prin creşterea cu 40% a numărului de pasageri pe rute interne, faţă de 2017, potrivit datelor operatorului aerian naţional. TAROM şi-a crescut numărul de zboruri la peste 19.000/an şi a dezvoltat noi rute către Est, precum Odessa, Tbilisi şi Erevan, şi spre nordul Africii, la Cairo. Pentru 2018, transportatorul României a raportat vânzări mai mari cu 49,63 milioane dolari faţă de 2017 (+21%), iar veniturile totale sunt de asemenea pe plus cu 21%, ajungând la 1,41 miliarde lei. Numărul total de pasageri transportaţi de TAROM pe curse regulate, în 2018, a depăşit 2,74 milioane, în creştere cu 20% raportat la 2017. Acesta este cel mai mare număr de pasageri din ultimii zece ani. În plus, vânzările online au consemnat o creştere cu 34%, în 2018 vs 2017, la 10,34 milioane dolari.

Loading...

1 comentariu

Titi Constantin 10:39:51 / 06 Iunie 2019
opinii

Marea Neagra este cea mai poluata din lume. Din 1986 cand Organizatia Maritima Internationala a preluat si problemele de pescuit oceanic si poluare marina sau efectuat masuratori. Ca urmare din anul urmator toti turoperatorii de turism din Europa de vest au exclus litorarul acesta. Se poate observa: plaja plina de gunoaie ca mucuri, cotoare, sticle..Cand bate vantul de pe mare aduce pe plaja cantitati imense de alge ce putrezesc si aduna mustele avand un miros pestilential. La fel paianjenii vaduva neagra si capusele te pandesc mai ceva ca si comerciantii de plaja la portofel. Cand intri in apa de culoare verde petrol, nu ca si cea din Grecia de un albastru azur ( sejur mai ieftin si civilizat fiind tara civilizata adica a civililor ca democratie crestina nu democratie kgb-ista unde educatie nu inseamna sa ai rude in kgb sau sa fii turnator la ei ca sa ai noroc, altfel poti fi si Einstein ca nu ai noroc ), constati hidre-meduze, plosnite de apa care te ciupe, alge ca si balega, fulgi de gaini si excremente plutitoare de la scurgerile hotelurilor, samd. Cand servesti masa pe undeva in calitate de turist ( sau invadator in limbaj local ) atentia este spre aliment daca se vede ce este si la mainile ospatarilor daca are manusi anti lichide corporale. In compensare poti admira animatoare de plaja dansand toata ziua pe un piedestal si imbracate sumar, mai ales daca esti obsedat de sex frumos. Conform raportului Comisiei Europene din ziua mondiala a mediului 05.06.2019 Marea Neagra ( mare inchisa ) este cea mai plina de gunoaie. 400 tone de pungi de plastic per an de pe Dunare, pe langa detergenti, nitriti, antibiotice, metale grele, scurgeri din toata Europa si din Ucraina si Romania de est de pe Nistru. Ce opinii sunt pentru a rezolva aceste urmari ale razboiului civil rece si cald, comunist, contra oamenilor educati, cu filozofia principala a negarii negatiei ( adica este bun ce nu-i bun ); eventual cu fonduri Europene de la tari bine organizate, civilizate ( sau bogate in termeni locali ).

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1769 secunde