Zborurile interne de pe Aeroportul Kogălniceanu, reluate după foarte mulți ani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De acum se ajunge mai ușor pe litoral! Zborurile interne de pe Aeroportul Kogălniceanu, reluate după foarte mulți ani
19 Iunie 2017 / 14:59 12879 accesări 1 comentariu

Din această lună, drumul către mare este mult mai simplu. În 16 iunie, la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a avut loc inaugurarea rutelor interne operate de compania aeriană Blue Air către Cluj-Napoca, Iași, Oradea și Timișoara, după ce, în 27 aprilie, compania a alocat o aeronavă Boeing 737 la Constanța, pentru a opera curse regulate către opt destinații. Astfel, de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu se efectuează curse aeriene către Roma, în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, către Paris, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă, către Milano, în fiecare zi de miercuri și duminică, și către Bruxelles, în fiecare zi de vineri. De asemenea, tot de pe Kogălniceanu compania Blue Air efectuează curse interne către Cluj-Napoca, în fiecare zi de joi și duminică, spre Timișoara, în fiecare zi de vineri și duminică, spre Iași și Oradea, în fiecare zi de luni. Operatorii din turism spun că introducerea acestor curse înseamnă, automat, mai mulți turiști pe litoral.

CÂT COSTĂ BILETELE ȘI ÎN CE ZILE SUNT CURSE

Biletele de avion pe rutele interne și externe sunt disponibile la tarife care încep de la 89,99 lei/segment de zbor (tur sau retur), cu toate taxele incluse. Pentru cursele interne, tarifele includ un bagaj de mână de maximum 10 kg, un bagaj de cală de până la 32 kg și un sandwich la bordul avionului.

1 comentariu

Calator 13:45:18 / 20 Iunie 2017
Gogosi

Un zbor Constanta - Iasi este in jur de 55 EURO numai dus. Este o poveste cu cei 89,9 lei

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1947 secunde