Zeci de amenzi la înmormântarea liderului clanului Duduianu, care a murit marţi în închisoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zeci de amenzi la înmormântarea liderului clanului Duduianu, care a murit marţi în închisoare

Eveniment 04 Decembrie 2020 / 21:11 407 accesări

Poliţiştii au dat joi 23 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de limitare a virusului după ce persoanele au participat la funeraliile liderului cladului Duduianu, Nicolae Duduianu, care amurit marţi în Penitenciarul Spital Mioveni.

Acestea au fost prinse nepăstrând distanţa fizică. De asemenea, participanţii de înmormântarea lui Duduianu nu purtau sau purtau necorespunzător masca de protecţie, a transmis Poliţia Capitalei.
Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit marţi la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat aproape o lună cu mai multe afecţiuni. Decesul acestuia nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical şi vârstei înaintate a persoanei.
Fiii lui Nicolae Duduianu, liderul clanului Duduianu, au putut veni acasă să îşi înmormânteze tatăl, deşi sunt în arest preventiv, acuzaţi că ar fi încercat să îl ucidă pe criminalul interlopului Emi Pian, fratele celor doi.
Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Emi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potrivit declaraţiilor de la acea vreme.
Nicolae Duduianu, supranumit „Regele Pian” a murit marți, 1 decembrie 2020, în urma unui stop cardio-respirator. Avea de ispășit o pedeapsă de cinci ani și zece luni pentru tentativă de omor.
Sursa: Adevarul.ro

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1485 secunde