Zeci de medici au evaluat starea de sănătate a persoanelor defavorizate din comuna Ostrov

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zeci de medici au evaluat starea de sănătate a persoanelor defavorizate din comuna Ostrov

Social 16 Noiembrie 2021 / 17:25 682 accesări
Foto: facebook, Arhiepiscopia Tomisului

Foto: facebook, Arhiepiscopia Tomisului

Peste 20 de medici au mers la dispensarul din localitatea Ostrov şi au evaluat starea de sănătate a persoanelor defavorizate, în cadrul unei caravane organizate cu sprijinul reprezentanţilor Mănăstirii Dervent şi ai administraţiei comunale, a informat, marţi, Arhiepiscopia Tomisului.

Caravana de medicină internă a ajuns în localitatea Ostrov. Cu ajutorul Mănăstirii Dervent și al Primăriei Ostrov, la dispensarul din localitate s-au deplasat 25 medici specialiști, rezidenți și studenți ai Facultății de Medicină, cu specializările: medicină internă, cardiologie, infecțioase, oftalmologie, ecografie abdominală și ecografie de cord, pentru a evalua starea de sănătate a persoanelor defavorizate.

În data de 6 noiembrie, specialiștii au recoltat analize medicale de la 99 de pacienți, cazuri sociale din comuna Ostrov, iar în zilele de 13 și 14 noiembrie, pacienții au primit rezultatele analizelor medicale și au fost consultați de către medici.

Totodată, Arhiepiscopia Tomisului va organiza joi, 18 noiembrie, a patra campanie de donare de sânge din acest an, la care se alătură şi membrii Asociaţiei Studenţilor Creştini-Ortodocşi Români, filiala Constanţa.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1535 secunde