Zeci de mii de oameni au rămas fără energie electrică în Constanța și Tulcea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zeci de mii de oameni au rămas fără energie electrică în Constanța și Tulcea

Social 19 Noiembrie 2023 / 08:29 1249 accesări

Echipele Rețele Electrice Dobrogea și ale contractorilor au lucrat pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică și au restabilit alimentarea cu energie electrică a circa 40.000 de clienți din zonele afectate de condițiile meteo severe – cod portocaliu și roșu de vânt, cu viteze de peste 100 km/h.

La ora 8 alimentarea era întreruptă în 95 localități, pentru circa 60.000 de clienți, în special în județele Constanța și Tulcea. Tehnicienii lucrează pentru a repune în funcțiune 99 de linii de medie tensiune.

Pentru a remedia avariile cât mai curând posibil, în această dimineață au fost transferate echipe suplimentare de la regiunea Muntenia, împreună cu echipamente de intervenție, inclusiv grupuri electrogene mobile.

Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale pentru a identifica și repara defectele provocate de vreme, iar echipele vor rămâne pe teren până la reluarea alimentării pentru toți clienții afectați, a informat Biroul de presă Rețele Electrice Dobrogea.Ştiri recomandate

12