Zeci de mii de pachete cu ţigări, ascunse în pereții unei autoutilitare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Descoperire a polițiștilor de frontieră Zeci de mii de pachete cu ţigări, ascunse în pereții unei autoutilitare
Eveniment 20 Ianuarie 2020 / 13:13 780 accesări 0 comentarii

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis, în cursul zilei de sâmbătă, propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a șoferului autoutilitarei.

*Reamintim că, în data de 17.01.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au oprit pentru control, pe raza județului Constanța, o autoutilitară, înmatriculată în Bulgaria, la volanul căreia se afla o persoană de sex masculin, cu dublă cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 31 de ani.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au observat în interiorul autovehiculului un spaţiu special amenajat, prin dublarea peretelui despărţitor dintre compartimentul destinat pasagerilor şi cel de marfă, în care au fost descoperite, depozitate în cutii de carton, 34.373 pachete cu țigări de contrabandă, de proveniență R. Moldova.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 510.000 lei și autovehiculul au fost ridicate în vederea confiscării.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1943 secunde