Zeci de mii de pachete cu ţigări ascunse într-un camion la Vama Ostrov

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zeci de mii de pachete cu ţigări ascunse într-un camion la Vama Ostrov
Eveniment 03 August 2018 / 12:46 1566 accesări 0 comentarii

Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră români și bulgari au efectuat un control amănunțit asupra unui camion marca DAF, care venea din Bulgaria și se îndrepta către Ucraina. Camionul era înmatriculat în România și era condus de un cetățean bulgar.

A fost verificată încărcătura, folosind aparatura din dotarea Poliției de Frontieră Române, existând suspiciuni cu privire la marfa transportată. A fost solicitat și sprijinul lucrătorilor vamali din Bulgaria pentru desigilarea și deschiderea camionului.

Astfel, în interiorul mijlocului de transport, pe lângă marfa transportată, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la control, cantitatea de 82.320 pachete cu țigări de proveniență R. Moldova.

În cadrul verificărilor preliminare, şoferul a declarat că este angajatul unei firme de transport şi nu avea cunoştinţă despre faptul că în camion sunt ascunse ţigări.

Țigările, în valoare de peste 823.000 lei, au fost ridicate de către autoritatea vamală bulgară, iar în baza acordului româno – bulgar, cazul a fost preluat de către autorităţile de frontieră din R. Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1383 secunde