Zeci de moldoveni au protestat la Suceava, cerând repetarea alegerilor din R. Moldova

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zeci de moldoveni au protestat la Suceava, cerând repetarea alegerilor din R. Moldova

20 Noiembrie 2016 / 20:42 547 accesări

Zeci de tineri moldoveni au participat, duminică seara, la un marș de protest pe străzile municipiului Suceava, solicitând repetarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova și demiterea Comisiei Electorale Centrale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tinerii, majoritatea studenți, s-au solidarizat cu moldovenii care nu au putut vota în turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova din cauză că numărul buletinelor de vot a fost insuficient.

Protestatarii au participat la o manifestaţie pornită din parcul Universității „Ștefan cel Mare” pe un traseu care a inclus Primăria Suceava și Palatul Administrativ, iar pe esplanada din centrul municipiului au organizat un miting de protest.

Ei au scandat lozinci împotriva Ministerului de Externe și Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova, solicitând demisia conducerilor acestor instituții.

Tinerii au spus că vor dreptate și că își doresc un viitor acasă, motiv pentru care cer reluarea celui de-al doilea tur de scrutin.

De menționat este că pe parcursul marșului, protestul tinerilor moldoveni a fost susținut, cu claxoane, de șoferii care treceau prin zonă.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.239 secunde