Zeci de nemțoaice agresate sexual și jefuite de refugiați, de Revelion?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zeci de nemțoaice agresate sexual și jefuite de refugiați, de Revelion?!
Externe 05 Ianuarie 2016 / 18:40 540 accesări 0 comentarii

Aproximativ o mie de bărbaţi proveniţi din ţări arabe şi nord-africane au agresat sexual şi au jefuit aproape o sută de femei în centrul oraşului Koln, chiar în noaptea de Anul Nou, informează Deutsche Welle. Cel puţin un caz de viol a fost înregistrat, a anunţat poliţia din Koln, care a precizat că refugiaţii s-au organizat în grupuri şi s-au strâns lângă gara oraşului. Autorităţile germane au spus că în noaptea de Anul Nou au fost prezente în zona gării, unde au avut loc respectivele agresiuni, însă, din cauza numărului mare al celor care sărbătoreau în stradă şi a zgomotului, nu şi-au dat seama imediat ce se întâmpla. Pe 1 ianuarie, poliţiştii au arestat mai multe persoane acuzate de furturi mărunte şi încearcă acum să afle dacă acestea fac parte din respectivele grupuri. Au fost înregistrate 90 de plângeri din partea victimelor. Potrivit ultimelor date oficiale, anul trecut, în Germania au intrat aproape 1,1 milioane de migranţi veniţi din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia.

Guvernul german a condamnat, marți, agresiunile sexuale comise la Koln și atribuite de poliție unor bărbați de origine nord-africană, însă a respins ”orice fel de instrumentalizare ce i-ar viza pe refugiați”. ”Cazul, care a luat amploare pe măsură ce s-au multiplicat plângerile din partea victimelor, a suscitat o puternică emoție în Germania, dat fiind o dimensiune nouă a acestor acte, care implică peste o mie de persoane ce ar fi agresat sau i-ar fi protejat pe agresori”, potrivit ministrului german al Justiției, Heiko Maas.”Aparențele acestor agresori nu trebuie să ducă la o suspiciune generală la adresa refugiaților, care, indiferent de originea lor, vin să caute protecție la noi”, a întărit ministrul de Interne al Germaniei, Thomas de Maiziere.

Poliția germană a înregistrat deja 90 de plângeri, marți dimineață, plecând de la hărțuire până la cel puțin un viol, trecând prin zeci de agresiuni sexuale și furturi și se așteaptă să primească altele noi, a precizat un purtător de cuvânt al poliției pentru DPA.Aceste agresiuni, atribuite unui grup de 20-30 de tineri în stare de ebrietate care își încercuiau victimele, au avut loc în special în jurul Catedralei și a gării centrale din Koln, însă poliția a semnalat zeci de plângeri și la Hamburg.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1996 secunde