Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Năvodari, după ce o locatară a ameninţat că aruncă imobilul în aer

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Năvodari, după ce o locatară a ameninţat că aruncă imobilul în aer

Eveniment 14 Aprilie 2021 / 22:40 676 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Aproximativ 30 de persoane au fost miercuri evacuate de pompieri dintr-un bloc din Năvodari, după ce autorităţile au fost alertate prin numărul unic de urgenţe 112 că o femeie ameninţa că va arunca imobilul în aer.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", la faţa locului s-au deplasat un echipaj de terapie mobilă intensivă, un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de stingere incendii.

"Pompierii au pătruns în apartament, au identificat femeia, aceasta a fost evaluată medical, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. Odată sosiţi la faţa locului, după realizarea cunoaşterii în teren, toate persoanele din bloc, aproximativ 30, au fost evacuate pentru a fi în siguranţă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Anamaria Stoica.

La faţa locului au fost mobilizaţi şi 10 poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, precum şi lucrători ai Poliţiei Locale.

"În aproximativ trei minute de la apel, la faţa locului au ajuns 10 poliţişti, care au pătruns în locuinţa femeii şi au discutat cu aceasta până la sosirea echipajului medical. (...) Femeia în cauză, în vârstă de 63 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru investigaţii de specialitate. La adresa indicată s-au deplasat şi pompierii din cadrul ISU Dobrogea şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale Constanţa", se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a reieşit că femeia ameninţa locatarii pentru că, de fapt, supărată fiind că îi intra apă în casă când ploua, dorea ca autorităţile locale să îi soluţioneze problema.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.218 secunde