Zeci de persoane salvate de salvamont în acest weekend

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zeci de persoane salvate de salvamont în acest weekend

Eveniment 10 Ianuarie 2022 / 09:20 454 accesări
Foto: Salvamont România

Foto: Salvamont România

Aproape 50 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, 20 de persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cu o zi înainte, s-au înregistrat 89 apeluri prin care s-a solicitat intervenția de urgență, fiind salvate 89 persoane, dintre acestea 38 au fost predate la Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.


În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 49 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, cele mai multe fiind în Gorj (7).

Au mai fost primite 6 apeluri pentru Salvamont Lupeni, câte 4 pentru Salvamont Bihor, Maramureş şi Sinaia, câte 3 pentru salvatorii montani din Prahova - Buşteni, Borşa şi Suceava.

Câte două apeluri au fost pentru Salvamont Caraş Severin-Formaţia Muntele Mic, Mureş, Voineasa, Harghita şi Hunedoara.

În ultimele 24 de ore au mai fost intervenţii ale Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Alba, Salvamont Prahova, Salvamont Vâlcea, Salvamont Mehedinţi.

Potrivit Salvamont, în cazul acestor intervenţii, au fost salvate 58 de persoane. Dintre acestea, 20 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru a fi transportate la spital.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2988 secunde