Zeci de vehicule abandonate la Constanța vor fi ridicate începând de săptămâna viitoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zeci de vehicule abandonate la Constanța vor fi ridicate începând de săptămâna viitoare

Administrație 24 Septembrie 2022 / 12:05 671 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Începând de săptămâna viitoare, polițiștii locali vor ridica 28 de vehicule din care 9 fără stăpân și 19 abandonate pe care le vor transporta în parcul de mașini al municipalității situat pe strada Vârful cu Dor.

Actul administrativ a fost semnat ca urmare a actiunilor tematice derulate în acest sens, în perioada 01.07.2022-31.08.2022,de către polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice. Aceștia au aplicat 179 de somații, conform normelor legale în vigoare.

S-au conformat măsurilor dispuse un număr de 127 de proprietari, fapt pentru care le mulțumim pentru spiritul civic.

De asemenea, un număr de 24 de autovehicule vehicule fără stăpân sau care au fost abandonate se află în procedura de eliberare a domeniului public, după expirarea termenelor de conformare sau a îndeplinirii actelor procedurale.

Acțiunea de eliberare a domeniului public de aceste vehicule care afectează imaginea orașului este de lungă durată și începe cu apelul constănțenilor care anunță existența unor mașini abandonate în diferite zone ale orașului.

Polițiștii locali verifică sesizările iar în cazul celor care se confirmă, proprietarii sunt somaţi să îşi ridice singuri vehiculele. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, atunci ele sunt ridicate de administraţia locală, după parcurgerea termenelor prevăzute de lege.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1347 secunde