Zi de sărbătoare pentru seniorii Constanței

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zi de sărbătoare pentru seniorii Constanței
Administrație 18 Iunie 2019 / 15:14 275 accesări 0 comentarii

Liliana Cornilă

Liliana Cornilă

Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, a premiat astăzi peste 350 de persoane în cadrul unei festivități, devenită tradiție încă din vremea fostului primar, Radu Mazăre, care s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În semn de prețuire pentru contribuția pe care au avut-o la dezvoltarea orașului, Primăria Municipiului Constanța acordă, de mai mulți ani, premii în bani persoanelor care împlinesc 80 de ani, 90 de ani, 100 de ani, precum și cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Sărbătoriții prezenți în Sala Mare a Casei de Cultură au urmărit și spectacolul oferit de artiștii constănțeni Liliana Cornilă și Ionuț Dulgheriu.

Sumele care se acordă cu acest prilej sunt următoarele:

• 300 de lei pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie; • 500 de lei pentru împlinirea vârstei de 90 de ani; • 1.000 de lei - pentru împlinirea vârstei de 100 de ani.

La mulți ani tuturor seniorilor Constanței!

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2095 secunde