Zidane și-a prelungit contractul cu Real Madrid

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Are deja șase trofee cucerite cu campioana Europei

Zidane și-a prelungit contractul cu Real Madrid

Sport 20 Septembrie 2017 / 14:01 316 accesări

Antrenorul francez Zinedine Zidane a confirmat că a căzut de acord cu clubul spaniol de fotbal Real Madrid în privința unei prelungiri a contractului, iar prelungirea urmează să fie oficializată. „Asta nu înseamnă nimic pentru mine. Îmi fac griji doar pentru ziua de azi și nu mă gândesc mai departe pentru că lucrurile sunt deja complicate și așa”, a declarat fostul jucător al Realului (între 2001 și 2006, 155 de meciuri și 37 goluri). El a devenit antrenor principal la clubul madrilen în 2016, după ce între 2014 și 2016 a condus echipa a doua, Real Madrid Castilla.

Zidane a acceptat un nou contract la Real Madrid, valabil trei sezoane, cu un salariu aproape dublu faţă de cel de acum (de la 4,35 milioane la aproape 8). De asemenea, bonusurile tehnicianului francez se vor dubla, dar numai dacă acesta își va îndeplini obiectivele.

De la instalarea sa în postura de antrenor principal al Realului, Zidane a câștigat șase trofee cu formația de pe Santiago Bernabeu. Francezul și-a trecut în palmares două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, un titlu în Spania și un Campionat Mondial al cluburilor. Fostul mijlocaș este al patrulea cel mai titrat antrenor din istoria lui Real Madrid.12
Pagina a fost generata in 0.2647 secunde