Zilele Constanței - restricții de circulație și măsuri de siguranță

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zilele Constanței - restricții de circulație și măsuri de siguranță
Administrație 20 Mai 2019 / 12:07 3329 accesări 0 comentarii

Cel mai mare oraș-port al țării se pregătește de sărbătoare. Unul dintre evenimentele care vor marca „Ziua Constanței” este constituit de parada cu caracter civil și militar desfășurată marți, 21 mai, începând cu ora 17:00.

O impresionantă desfășurare la care vor participa elevi, studenți, sportivi, structuri militare, inclusiv militari aparținând forțelor armate membre N.A.T.O, jandarmi călare și păpuși uriașe va avea loc pe străzile din municipiu pe traseul Sala Sporturilor - strada Traian - Piața Ovidiu.

Pentru ca parada care cuprinde peste 2.000 de participanți să se desfășoare în condiții optime, de luni, 20 mai, ora 18:00, se interzice oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe bulevardul Tomis, tronsonul Capitol - Piața Ovidiu, inclusiv în parcările de la Poștă și de la Sala Sporturilor. În ziua de 21 mai, de la ora 14:00, se va restricționa parțial și temporar zona de deplasare de pe strada Mircea cel Bătrân cuprinsă între străzile Smârdan și Decebal, pentru a permite oprirea autobuzelor care vor transporta participanții la paradă.

Începând cu ora 16:15 se va închide total circulația pe traseul de desfășurare a paradei, cuprins între zona Capitol și Piața Ovidiu. De asemenea, va fi oprită circulația la intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian, ceea ce va conduce la întârzieri pentru mijloacele de transport ale RATC Constanța de aproximativ 10 - 15 minute.

Pentru buna desfășurare a circulaței se recomandă evitarea zonelor respective iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții, cum ar fi:

- strada Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia;

- strada Răscoala din 1907 cu bulevardul Mamaia;

- strada Mihai Viteazul cu bulevardul Mamaia;

- strada Mihai Viteazul cu bulevardul Ferdinand;

- strada Mihai Viteazul cu strada Traian;

- strada Traian cu strada Termele Romane;

- strada Răscoala din 1907 cu bulevardul Ferdinand.

Programul evenimentelor pregătite de Primăria Municipiului Constanța pentru 21 mai:

• Ora 12:00 - Te Deum oficiat de ÎPS Teodosie la Biserica "Sfinții Împărați Constantin și Elena" (Str. Ștefan Mihăileanu, nr. 68)

• Ora 17:00 - Parada Constanței - 2.000 de participanți: sportivi, olimpici, militari, jandarmi călare, studenți, elevi, cadre didactice, artiști, înalte fețe bisericești, reprezentanți ai etniilor dobrogene și oficialități vor saluta cu respect orașul pe traseul bd. Tomis - Piața Ovidiu, cu plecare de la Sala Sporturilor

• Ora 18:00 - Salutul oficialităților pe scena amplasată în Piața Ovidiu

• Ora 18:30 - Spectacol cu tineri artiști constănțeni, ansambluri și comunități dobrogene pe scena din Piața Ovidiu

• Ora 20:00 - CIULEANDRA - Adrian Stavian și Teatrul Semn vă invită la un spectacol-manifest, un show complet în care legende românești sunt aduse la viață cu forța de expresie a sunetului și a luminii, totul structurat pe muzică originală, special compusă pentru a redimensiona aceste valori, pe scena din Piața Ovidiu

• Ora 21:00 - Concert extraordinar 3SUD EST în Piața Ovidiu

• Ora 22:00 - Foc de artificii în Piața Ovidiu

Loading...

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2477 secunde