Zilele Institutului Fundeni!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zilele Institutului Fundeni!

Sănătate 03 Octombrie 2018 / 17:30 488 accesări

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a participat în dimineața de 3 octombrie la Zilele Institutului Fundeni, eveniment organizat la Palatul Parlamentului.

“Spitalul Fundeni face performanță și faptul că vorbim de performanță în sistemul medical românesc este încurajator. Apreciez activitatea cadrelor medicale din această unitate etalon și vă asigur că Ministerul Sănătății va rămâne un partener de încredere și pe viitor. Suntem aici pentru pacienți și facem totul pentru ca aceștia să poată beneficia de servicii medicale de calitate”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

De asemenea, și preşedintele CNAS, Răzvan Teohari Vulcănescu a participat la conferința dezbatere Institutul Clinic Fundeni-unitate strategică în dezvoltarea sistemului public medical românesc. “Ați reușit să ridicați ștacheta în acest domeniu și să o mențineți la un nivel deosebit de ridicat, ceea ce a dus la evoluția întregului sistem medical românesc. Sunteți, pe drept cuvânt, o unitate strategică în sistemul public de sănătate, iar astăzi este un moment de bilanț, în care se prezintă rezultatele excelentei activități a Institutului” a spus preşedintele CNAS.

Înfiinţat în 1959, Institutul a fost constant un vârf de lance al medicinii româneşti cu multiple centre de excelenţă.

Institutul Clinic Fundeni reprezintă una dintre cele mai importante unități medicale românești cu veche tradiție în patologia cardiovasculară, gastrointestinală, digestivă, hepatică, urologică, renală, hematologică, neurologică, pediatrică, radiologică.

Este singurul institut în care se efectuaează 3 tipuri de transplant: hepatic, renal și medular.12
Pagina a fost generata in 0.148 secunde