Ziua Dobrogei, la Medgidia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ziua Dobrogei, la Medgidia
Administrație 15 Noiembrie 2019 / 09:53 200 accesări 0 comentarii

Cu prilejul Zilei Dobrogei, la Medgidia, Primăria Municipiului Medgidia a organizat, pe 14 noiembrie, un spectacol evocator, cu scopul de a marca importanța acestei zile. Evenimentul s-a desfășurat în sala Casei de Cultură ,,I. N. Roman”, în sală fiind prezenți elevi, cadre didactice și cetățeni. Programul a început cu intonarea imnului de stat și a inclus cântece, dansuri, momente teatrale. Profesorul Ecrem Gafar a vorbit despre semnificația istorică a acestei zile, prezentând pe scurt evenimentele desfășurate la 14 noiembrie 1878.

De asemenea, în cadrul evenimentului a fost sărbătorită aniversarea a 50 de ani de la înființarea ansamblului Pandelașul. Pe scenă au evoluat atât juniorii de astăzi ai ansamblului, cât și dansatorii seniori. Aceștia din urmă au primit diplome de onoare și excelență din partea Primăriei Municipiului Medgidia. Diplomele au fost înmânate de către fondatorul ansamblului, maestrul Ion Cristian.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2234 secunde