„Ziua Europeană a Justiției Civile“, la Curtea de Apel Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Ziua Europeană a Justiției Civile“, la Curtea de Apel Constanța
Justiție 22 Octombrie 2019 / 21:04 302 accesări 0 comentarii

Vineri, 25 octombrie 2019, cu prilejul sărbătoririi "Zilei Europene a Justiției Civile", Curtea de Apel Constanța organizează manifestări de tipul „ușilor deschise" la sediul Palatului de Justiție Constanța, din strada Traian. Nr. 35 C.

Scopul acestei acțiuni este acela de a apropia justiția de cetățeni, de a-i ajuta să fie mai bine informați cu privire la drepturile lor, îngăduind totodată, înțelegerea funcționării mecanismelor justiției, și, prin aceasta, îmbunătățirea accesului la justiție.

La eveniment au fost invitați să participe elevi și studenți de la Iiceele și universitățile constănțene, reprezentanții mass-mediei find și ei invitați să participe.

În holul de la Parterul institutiei vor fi puse la dispoziția publicului broșuri de informare realizatc de Consiliul Superior al Magistraturii privind: Ziua Europeană a Justiției- Ziua Ușilor Deschise, admiterea în magistratură, organizarea sistemulni judiciar în România, organigrama Consiliului Superior al Magistraturii.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1496 secunde