Ziua Franţei, la Bucureşti. Prezențe și absențe surpriză

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ziua Franţei, la Bucureşti. Prezențe și absențe surpriză
Politică 12 Iulie 2019 / 15:14 421 accesări 0 comentarii

Premierul Viorica Dăncilă, fostul procuror-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi, şi fostul procuror general Augustin Lazăr au participat vineri, la sediul Ambasadei Franţei din Capitală, pentru a participa la recepţia organizată cu ocazia celebrării, în avans, a Zilei Naţionale a Franţei.

La ceremonia de la Ambasada Franţei au mai participat, printre alţii, ambasadorul SUA la Bucureşti Hans Klemm, secretarul general al Guvernului Toni Greblă, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) Raed Arafat, preşedintele PNL Ludovic Orban, preşedintele USR Dan Barna, dar şi fostul premier al României Adrian Năstase.

Cel care nu lipsește însă niciodată de la astfel de evenimente, președintele Iohannis, a absentat de la Ziua Franței. Recepţia de la Ambasada Franţei de vineri nu a figurat pe agenda oficială a preşedintelui Klaus Iohannis, care a participat, dealtfel,pe 4 iulie, la recepţia oferită de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 243-a aniversări a Zilei Independenţei.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1447 secunde